56 1234
發新話題

呢個時辰

[Close]
引用:
原帖由 sT_mIzErk 於 2007-11-9 21:49 發表 ,  ...
#20都說得很明白......
不論旁觀者還是當事人都覺得你......

下面...

重點好明顯唔係你有無道理
畢竟與你無關,亂加意見不免惹人反感。

引用:
原帖由 Arc 於 2007-11-9 22:12 發表

#20都說得很明白......
不論旁觀者還是當事人都覺得你......

下面...

重點好明顯唔係你有無道理
畢竟與你無關,亂加意見不免惹人反感。
可惜我相信比較 7.7 是你

由頭到未 你就是 死神改版也

死神是什麼 可能你唔知道

因為你還細

仲有 你既意見只係會令日反感

你所謂意見 只係你既意見  沒有包括人地既意見+感受

最後既結果 只係你唔夠客觀去睇件事

| LoSeR | ToM

引用:
原帖由 sweetom 於 2007-11-9 22:43 發表

可惜我相信比較 7.7 是你

由頭到未 你就是 死神改版也

死神是什麼 可能你唔知道

因為你還細
嗯 重點在後段吧,置於意見還是提醒,

無謂爭論,完。

死神我唔知咩黎

地獄少女我就知

話說原本的第47樓不見了

可能佢想引用的不是你arc

引用:
原帖由 Arc 於 2007-11-9 22:47 發表

死神?-.-..?

會說給我知道嗎?
死神也不知 真係過份

話說 死神 算係vlan 第三之世界大戰既起因

之後 ....簡略....

by 糖

good 我太好文才了 +分比我 謝謝 。

wow
究竟死神係乜wow
我極之有興趣知wow
.  我`
有否曾進步過 . ".`

死神應該係指出過關於信長既書果個

丁界之死神都唔識~欠打

ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9
.  我`

引用:
原帖由 2TheMax 於 2007-11-10 15:11 發表
ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON ...
你真係on x 死神都唔知邊個

真係打得少

我係生神wowowowowowowowowow
.  我`

56 1234
發新話題