41 123
發新話題

你地要小心XK

[Close]

這...........我用5到..

!11、!**侮辱成份**等等……
我按.!11.!.ON......無語言-.-,,,教下我啦
JW人緣好啊.............~.~

引用:
原帖由 ExT.ZjY 於 2013-6-13 18:09 發表
!11、!**侮辱成份**等等……
我按.!11.!.ON......無語言-.-,,,教下我啦
JW人緣好啊.............~.~
我之前都試過係咁,但後來無啦啦又得番。
不如你試下重裝睇下點,不過切記要備份個存檔

唔知發生咩事,都係果句﹒﹒﹒

以和為貴

引用:
原帖由 jtm 於 2013-6-13 20:54 發表
唔知發生咩事,都係果句﹒﹒﹒

以和為貴
會的

根本 無人可以決定 邊個應該被TK
TK本身就唔岩嫁啦
你估你有LV.9 你殺得最多就大哂?
不如以後行得慢 入唔切房既 叫JW用admin 殺左佢好無?

係呢度仲要見住你話邊個邊個**侮辱成份** 所以就tk佢
有邊種人 **侮辱成份**得過殺隊友?
係JW ser玩咁耐  未見過有人咁自大

要以和為貴就唔該唔好得把口
學識Team Work 唔係Team Kill
以後咪鬼玩門  成班___咁玩門好過癮?
尋晚WAVE2就玩門連JW都死埋
定係WAVE2 有FP 你地好驚?

有時您話人地玩門.....

你有無霖個有時候個門沒鎖的後果...................
就是GG.昨晚.就係甘.
我去開門9人正死左一TEAM人...................................
有時唔係惡意呢= =
惡作劇個個都會...............
不過日日玩個D就真係..O咀了...

出面班人死晒之後度門3秒即爆
不如你直接話我聽唔鎖嗰度門有咩後果

引用:
原帖由 X.K 於 2013-6-13 16:01 發表

你要同我爭論呢點,我就同你爭論落去。
係,你講得有d道理,
我係1room果D場好難做到殺數第一,
但其他場我都有八、九成機會第一。

我係前面講左,如果我淨係殺clot點可以唔比大野殺死?
唔知你有無留意,好多時侯,見到jason、電 ...
其實你係咪冇睇清楚我講咩?
我以經話左殺敵多並唔代表好勁
你就由頭到尾淨係識一味話自己殺敵數第一
你都戇**粗口**9
正如我之前話生存重要過殺敵數
我覺得成場冇死到既人重勁LO
你殺敵數第一你成日死死死又有乜用
重有你覺得你自己好勁咁又點
冇人認同你勁都冇9用LA
我話你係害蟲
第一係因為你成日做埋曬D傷害隊友既事
TK唔在講,其他既前面以有
第二我想話你並唔勁,只係你單方面覺得你自己好勁
其實你自己只係得一粒屎蟲咁渺小架炸
真係得隻LV.9 SS 就以為自己大哂,話點就點
咁囂張,不自量力

SS主動殺Jason,sc係應份既事
因為SS對付Jason,sc係比其他perk都容易同有效
情況只係同medic見人受傷就要去補血冇咩分別
最多只係話佢最好份內事
冇咩值得贊賞同自滿

你話你有「貢獻」
但毫無疑問你傷害隊友既事
遠比你「貢獻」多
係咩事之前有講
你既「貢獻」係彌補唔到lo
重有你有咩「貢獻」
咪淨係識話自己殺敵數第一,仲有咩?
仲要個殺敵數第一係靠隊友爆頭搶番尼
根本就係靠害
係鬼貢獻咩

你之前話你係睇人鎖門
係ar,你咪睇果個係咪你覺得所為既戇9就鎖佢出面lo
你鎖門通常成班人係門口射
有個人企左出門口你就鎖架la
個人想入番去點知道門鎖左
佢即時去解番
但未解到d屍就係正佢後面,
佢咪pk lo.
你話咩D人走得慢,佢身後有成堆fp
除非你話某d場第2波就有fp個d
通常只係第5波同時一隻fp,nemesis
冇咩成堆fp wo
就算真係有人行得慢都唔應該鎖門la
你鎖門就肯定有個人要死
更何況你真係可以保証fp入左入面之後會冇人死咩?
你又可以保証ss係房入面咁窄既空間可以好快狙死隻fp?
你話個人行得慢,即係你同果個人都有相當既距離la
行得慢果個都會頂住隻fp一排la
咁有段距離ss都比較容易殺fp la
咁做就有機會冇人死
就算死左都可以令ss比較容易去殺fp
所以你話有人行得慢去鎖門根本就係錯既

你尊崇jw佢咁你又質疑佢
佢set既map同投票系統都好好
你就話佢set d 死梗既1room、appleXXXX比人投

咩唔應該將jw牽涉過黎ar
咁你e+係jw ser入面搗亂會唔關jw事?
你屋企比人爆竊會唔會話唔關自己事?
你就更係想咁la
冇jw管住你你就可以tk邊個就邊個
你覺得連jw都冇權管你ar ma 
根本你就冇放jw在眼內

仲有呢d唔係侮辱,係講事實
你冇做衰野好地地會有人話你?
冇人好似你咁好地地會走去tk人
都唔明你點解咁多人話你.
你都仲可以咁厚面皮當冇事入去玩
仲可以一直做埋哂個d衰野
有人維護你,比機會你就好好珍惜la
重覺得自己冇錯

其實你覺得自己好勁都乜野
起碼唔會影響其他人玩
歸根究柢都係你去tk人
無論咩情況走去tk就係唔岩
你之前比人tk過你去報仇咁就合理姐
你話你覺得佢戇9先tk佢
我果個仲謊謬,話我投d咩你覺得死梗既場
我既投票取向之前都講左
就算我真係投個d場都冇錯ar
jw set左個d場係佢個ser一部份就有機會玩到
你唔滿意有本事咪去說服jw 刪左d場lo
你個d tk理由根本就好主觀
等於同其他人講你鐘意tk邊個就邊個
簡直罪大惡極

你話你以和為貴
起碼要比人覺得你有誠意先la
我個人只要你開個post
承認自己tk係錯既並且道歉
你tk我既事我就可以唔再追究

唉...嘈咩呀- -去PK

去SOLO....= =......................

引用:
原帖由 rmexsang2012 於 2013-6-14 15:47 發表

其實你係咪冇睇清楚我講咩?
我以經話左殺敵多並唔代表好勁
你就由頭到尾淨係識一味話自己殺敵數第一
你都戇**粗口**9
正如我之前話生存重要過殺敵數
我覺得成場冇死到既人重勁LO
你殺敵數第一你成日死死死又有乜用 ...
同個四方9講咁多都嘥氣
點極都唔化

有時間同我一齊玩Jurassic Park地圖仲好啦

ya so good

好似好正甘= =...............我要玩.!!!!!!TONIGLIHT?

41 123
發新話題