發新話題

[疑問] COD4個PunkBaster一問...(已解決)

[Close]

COD4個PunkBaster一問...(已解決)

= =我上網down 左...  點知.. 安完 , 開埋都玩唔到..

一入server 玩一陣就被kick... (網速不lag )

點搞好...

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
神經之手 Rainb0w !

點樣先唔會咁?
我都係啊
教我呀

解決左架拿?咁即係點呢!
唔知你點解決喎~下面果副圖係唔係架~又係點攪架呢?

解決方法 :
1. 上網下載 punkbuster
http://websec.evenbalance.com/downloads/windows/pbsetup.exe

2. 開啟punkbuster

3. Check For Updates

4. Add Game > 加入 COD4 的路徑

5. 再Check For Updates

之後每次開Cod4 前都開punkbuster 再進行遊戲 就行了

punkbuster  有咩用ga?

引用:
原帖由 小輪 於 2007-11-25 13:21 發表
punkbuster  有咩用ga?
防外掛.

唔用得唔得ga

因為之前佢玩開game都要開一開佢先咪好煩lo??

引用:
原帖由 小輪 於 2007-11-25 16:38 發表
唔用得唔得ga

因為之前佢玩開game都要開一開佢先咪好煩lo??
那就要 視乎 hoster 或 cracked ser 有冇開punkbuster 選項 , 如有開的話

咁入場玩既人一定要開punkbuster , 如果冇開 那選項

當然唔洗 開punkbuster , 但就不會防到外掛 , 踢高ping ,防殺自己友 (雖然唔知係咪100% 防外掛 , 但都有 少少效果.)

唔知點解開左都係唔得=.=

後面話乜鬼50a15a0a

引用:
原帖由 monkeylun620 於 2007-11-27 17:07 發表
唔知點解開左都係唔得=.=

後面話乜鬼50a15a0a
我都係呀
連入都入唔到
點解決呀
已經試過上面D方法

我都系50a15a0a  丫  點解咁架  開新ac 都系咁- -

我都係同上面大大一樣  有高手可幫解決嗎?  謝謝

我已經試過4樓既方法
都係唔得
down左之後執行佢
加COD4上去
之後check update
跟住佢話apply左
但係試過都係唔得
點解決??

引用:
原帖由 nam25121 於 2007-11-28 19:58 發表
我已經試過4樓既方法
都係唔得
down左之後執行佢
加COD4上去
之後check update
跟住佢話apply左
但係試過都係唔得
點解決??
入到去 cod4多人連線 既選項 仲要tick 番個 punkbuster

引用:
原帖由 唯美♂奇兵 於 2007-11-28 20:39 發表

入到去 cod4多人連線 既選項 仲要tick 番個 punkbuster
option個multiplayer option?
一早tick左

發新話題