發新話題

==

[Close]

==

==========================================================================

同埋頭一次玩srcds會自動關閉,我都唔知點解

是否不回應死SER?

開server時間: 不定
地點: coop1/coop2  
叫人點入你個場?  撞入01見冇你個SER  撞入02又吾見你個ser
曬1大輪時間 點知係 30分鐘內無人玩,我會關server 半至一小時再開
- -跟住又要估你係邊個ser開
改善下ok嗎?

[quote]原帖由 醉愛威士忌 於 2013-8-27 09:50 發表

======================================

回復 3# 的帖子

=========================================================

引用:
原帖由 handnewol 於 2013-8-27 19:35 發表
我係想係Coop1度開既因為個度有好多人好多ser玩,不過coop1長期無位,所以我會向coop2開,如果轉地方,再向依度通知各玩家.
早兩日未開帖前試試個ser,發現等左三十分鐘至一小時無人入尼玩,我唔想玩單機 ,咪入其他場玩 ...
總括黎講 - - 你都係未解答到我ge問題- -
做得場主預左要撞入01/02 ser  再唔係你可以買vip  你唔講清楚邊個區開 咁都幾難宣傳到你個ser
30mins-1hr 冇人入都好正常- -  我建議你要開ser 可以長放係度 不過你話開場 自己入其他場會lag機
咁你可以考慮下換機

回復 6# 的帖子

=============================================================

可能插件撞左  可能要DEL插件

============================================

3 玩家無法使用!votekick功能,只有admin可用<----------

admin都要用vk.............:L :L :L

回復 10# 的帖子

冇admin=冇王管        

發新話題