發新話題

泰國之旅(二)

[Close]

泰國之旅(二)

HILO 大家好 今次要分享 泰國之旅(二) 希望大家鍾意,
弟一樣要講既就係個商場,我一去到好急想去次所,但已經唸個次所一定好差好差...結果係令我喜出望外,次所十分清潔,十分香,大家可以睇到仲有椅子,(鏡),我係香港見過既次所肯定冇一個比呢個好  神奇 頂級!!!
好接著喇都係講呢個商場,佢個商場天台竟然係一個用水設計既休憩空間 水深10~15cm左右好淺,係好安靜 清涼既海風 清淺既水 安靜場場 有外國人係度睇書,聽歌,天台望番出去又係一個大海,水係好清,加埋圖上呢個天氣,一流!!
再跟住講下泰國D錢幣 銀仔,左1錢 中5錢 右10錢 右10錢一定係因為我屋企仲有幾個 左同中好似係1錢同5錢 唔記得清楚 (唔好問張桌子對鞋係邊個,一睇就明了 唔明打電話問下人 可能解答到),到銀子,金額好明顯了好似仲有一種金額,但我映相既時候我唔知,番到去hk d人睇相先話我知
最後講下一個主題樂園,一開始我睇錯我以為叫海洋公園,個樂園係好細,唔大,入邊有西部牛仔表演,係我最鍾意既,因為有好多校果,例如>>>有一張相有個#,有個表演者dum左個炸蛋落去,跟住呢就爆左d水上黎,攪到前邊d觀眾濕左 最後就係海豚表演,我唔係幾中意,其中原因我係最前,比太陽曬到呢= ="所以先可以咁近映相 ,海豚表演唔夠我地ocean park好睇,其一我唔明個表演者講梗咩,其二得個跳多,其三有失敗過,(唔聽表演者話,因為有1對海豚表演,有其中一隻唔跟住做,加上表演者係咁喂野比佢食所以先知)。

好喇今次講住咁多先,仲要整信長影片,多謝支持

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

海洋樂園姐系海洋公園?

btw支持幫推一下

今次應該玩得開心拉下話?

有無撞到人妖

我睇到都想去... 果到d野食 真係唔係講笑 超正! ( 雖然我係香港食,但果面應該唔會差過香港掛?)

引用:
原帖由 紫璇 於 2013-8-31 01:50 發表
我睇到都想去... 果到d野食 真係唔係講笑 超正! ( 雖然我係香港食,但果面應該唔會差過香港掛?)
講起野食....有d好難食

引用:
原帖由 Transient. 於 2013-8-31 00:06 發表
海洋樂園姐系海洋公園?

btw支持幫推一下

今次應該玩得開心拉下話?

有無撞到人妖
海洋樂園不等於海洋公園

好令呀 我細細個都成日去
猶疑在似即若離之間 望不穿這暖昧的眼

引用:
原帖由 ღSnsd.愛 於 2013-8-31 17:51 發表
好令呀 我細細個都成日去
勾唔勾到回憶先xd

想去你第3張圖個到

引用:
原帖由 ღSnsd.愛 於 2013-8-31 23:09 發表
想去你第3張圖個到
係 真係好令 我都想再去多幾次

話說我去左英國讀書

咁岩個到有個泰國女仔..

我鐘意左佢  但  

佢真係好好人架

引用:
原帖由 ღSnsd.愛 於 2013-9-8 05:59 發表
話說我去左英國讀書

咁岩個到有個泰國女仔..

我鐘意左佢  但  

佢真係好好人架
有冇人電話果d先
拿最簡單三樣
1.有冇人電話
2.溝通有冇問題
3.見面有冇問題

3樣都冇問題   

發新話題