發新話題

[交流] 回帶鋼煉FA各種神op ed

[Close]

回帶鋼煉FA各種神op ed

由於小弟近排係到搵緊雪藏左幾年既file咁就俾我搵番係4年前下載既鋼煉fa既歌
覺得唔好聽個d就唔洗批評了 反正小弟只係覺得好聽再集合一齊分享下
以下係小弟自己臨急臨忙自己整合同搵出黎 或有未善之處 還望各位多多包容 有更好版本不妨提供

01.again - YUI  (OP1)

02.噓 - SID  (ED1)

03.ホログラム - NICO Touches the Walls  (OP2)

04.Let It Out - 福原美穗  (ED2)

05.ゴールデンタイムラバー - 無限開關  (OP3)

06.つないだ手 - Lil'B  (ED3)

07.Period - 化學超男子  (OP4)

08.瞬間センチメンタル - SCANDAL  (ED4)

09.レイン - SID  (OP5)

10.RAY OF LIGHT - 中川翔子  (ED5)

下為打包link

http://www.mediafire.com/download/2cvqw1cufmdchs9/%E9%8B%BC%E4%B9%8B%E7%85%89%E9%87%91%E8%A1%93%E5%B8%AB+FULLMETAL+ALCHEMIST+FINAL+BEST.rar

引用:
原帖由 king♂風 於 2013-9-11 01:48 發表
g2uPWT7QRm8

求SEED

回復 1# 的帖子

鋼煉FA op 我比較中意op5

我最鐘意係ED3 btw有兩首都唔係幾鐘意

R起我D回憶
奇策士とがめ。

我睇無FA個隻版

無FA個時先紅

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-9-12 13:01 發表
我睇無FA個隻版

無FA個時先紅
FA先好睇
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2013-9-12 16:12 發表

FA先好睇
表示同意3年前FA點都熱過4年前既唔係FA個季

各種op op and ed

猶疑在似即若離之間 望不穿這暖昧的眼

以前好鍾意睇    .

我是你們稱之為的世界 或是宇宙 或是神 或是真理 或是全 或是一 並且 我是你
仲記得呢句金句

發新話題