發新話題

請求評理 字海

[Close]

請求評理 字海

條友叫 點搵你呀
件事: 玩守女 我遲入場 叫單cp 之後有個叫司徒 係我入場之後先入~ 佢話cp 我話叫左~佢話雙cp囉感~ 我話ok (講左感耐主角都係無出聲) 之後 入到場我用菊姬(識玩都知3技加成啦- -) 之後主角v左石田去cp (守城英唔守城lol,要一群近攻加隻未肥既槍神lol去守)之後佢cp啦 我去到叫佢走開 話我叫左cp先 主角發老脾 爆粗話我講先嫁(le句係同我打個句一模一樣) 好啦 我升到46lv 升爆3技 秒王 佢就發老脾係到爆粗 嘈 叫我入rc ~入完一個又要我換-,- 之後入左去 佢就同班智商有問題既朋友 係到起我底 (所謂起底就係起左我無用兩年既qzlol) 睇我資料亂感嘈~ icon 食緊大杓菠蘿 話係鼻屎...(這是什麼邏輯)  之後又嘈一大輪 又踩又成~(太多唔記得) 我入去其實睇下d小朋友 有咩可以因為個守城game 可以嘈 先入去睇下有咩玩 而家搞到見到佢見到我 就對場主加色加水 搞到我比人踢-,- 唔該 評下理 (不喜勿插 謝謝

引用:
原帖由 姦殺你媽媽 於 2014-4-14 13:40 發表
條友叫 點搵你呀
件事: 玩守女 我遲入場 叫單cp 之後有個叫司徒 係我入場之後先入~ 佢話cp 我話叫左~佢話雙cp囉感~ 我話ok (講左感耐主角都係無出聲) 之後 入到場我用菊姬(識玩都知3技加成啦- -) 之後主角v左石田去c ...
首先,
論壇對吠字視為挑釁性字詞,推薦修改(如嘈)

第二,
我玩守女都3年幾,只能講,無分是否cp英,當中有的是技術

第三,
佢搶cp扮明小學生(智商),佢嘈,你米由佢,你食cp快過佢,佢米得把口,唔通咬你咩

第四,
縮簡少少啦……人人都禁有心機睇你字海咩

****名已記
叫我風哥:)

引用:
原帖由 gundumX 於 2014-4-14 17:37 發表
首先,
論壇對吠字視為挑釁性字詞,推薦修改(如嘈)

第二,
我玩守女都3年幾,只能講,無分是否cp英,當中有的是技術

第三,
佢搶cp扮明小學生(智商),佢嘈,你米由佢,你食cp快過佢,佢米得把口,唔通咬你咩

第四,
縮簡少 ...
第四 其實d字好少
=============
其實冇人叫你入d佢係度既場

回復 2# 的帖子

已改 謝提醒~ 認同

回復 3# 的帖子

唔係我入去佢係到既場= =係我入場等開波 佢後入黎就會叫場主踢-,- 煩~

回復 5# 的帖子

咁都好過你又要同佢係同一個場玩

回復 4# 的帖子

仲有個吠字 請注意
情緒或高或低如此詭秘   陰晴難講理

引用:
原帖由 kal043207 於 2014-4-15 16:47 發表
仲有個吠字 請注意
字海的過錯

引用:
原帖由 HDXZ 於 2014-4-15 15:38 發表
咁都好過你又要同佢係同一個場玩
感又係- -

7樓唔該曬>_________________<

引用:
原帖由 姦殺你媽媽 於 2014-4-16 04:33 發表

感又係- -

7樓唔該曬>_________________
比我就自己開場算啦

發新話題