發新話題

mh檢舉

[Close]

mh檢舉

呢兩個偽loser團http://www.ipve.com/bbs/vlan_team2.php?team&id=38310
第一場唔夠打第二場吹雞開mh個打多場..
ser我就證明唔到..因為一re左兩條友就即走ser..
你地信不信都好..反正我就信了...冇石殺忍影..成段rp得5分鍾..3次都係冇石殺忍影

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

舉報者,需要證實當時自己在[05]區域內 (如圖1)

有待處理

舉報者,需要證實當時自己在[05]區域內

這張圖可以看見信長2技時開光看見加仔1技的效果,才施放範圍技能擊殺,所以不能完全判斷為MH.

這二張圖可以判斷信長是MH.

這二張圖可以判斷信長是MH.

這張圖可以判斷服部是MH.

以及根據對戰中信長及服部的發言,本人判斷二者皆為MH.

由於舉報者不能證實當時在05區,但此MH行為極為猖狂,本人已PM小飛豬看看能否翻查記錄,感謝舉報者提供RP.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

請依照以下條件重新檢舉
1:舉報者,需要證實當時自己在[05]區域內 (如圖1)
2:需要上傳 RP

引用:
原帖由 [UnioN]YiNo.O 於 2014-5-21 13:05 發表
請依照以下條件重新檢舉
1:舉報者,需要證實當時自己在[05]區域內 (如圖1)
2:需要上傳 RP
已PM小飛豬看看能否翻查記錄

引用:
原帖由 比.卡.超 於 2014-5-21 11:54 發表
227652這張圖可以看見信長2技時開光看見加仔1技的效果,才施放範圍技能擊殺,所以不能完全判斷為MH.

227654這二張圖可以判斷信長是MH.

227656這二張圖可以判斷信長是MH.

227657這張圖可以判斷服部 ...
單論一個位未必可以斷定服部就係mh
例如有人在無眼無石情況下抗了一次隱鬼丸之類,又是否可以立馬斷定他是mh?

引用:
原帖由 Ms.Misaka 於 2014-5-21 14:43 發表
單論一個位未必可以斷定服部就係mh
例如有人在無眼無石情況下抗了一次隱鬼丸之類,又是否可以立馬斷定他是mh?
請先自行觀看RP

引用:
原帖由 比.卡.超 於 2014-5-21 15:05 發表

請先自行觀看RP
睇左,信長都應該係MH

至於服部。

加仔之前追殺過信長,咁樣比人估,都見唔少
唔可以單以呢一次就當做MH

另外服係開頭試過叮下cp,而個個位的確有一隻英係度
傾呢個位仲好啦

我諗大家睇完應該都有定論

若舉報者不在場 [05] ,不接受處理.  

格式也不符合要求

咁都得...MH係咩ser都該處分啦

發新話題