發新話題

希望大家放SER圖個陣 請指明走場事主在05SER

[Close]

希望大家放SER圖個陣 請指明走場事主在05SER

EG:請指明走場事主 在05 SER
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=610263
以免出現以下問題
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=610388&page=1#pid6174614
7171方便的話高亮

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

走場人 走完場 即走SER 點影(?)

如果佢要走SER, 一定佢快D

情景1: 條友眼訓, 走場走SER 關機訓教,
情景2: 條友要出街, 走場走SER 關機出街.

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-5-23 16:09 發表
走場人 走完場 即走SER 點影(?)

如果佢要走SER, 一定佢快D

情景1: 條友眼訓, 走場走SER 關機訓教,
情景2: 條友要出街, 走場走SER 關機出街.
走ser呢方面 要看小飛豬好似有入ser記錄
關機走場個d 可以cap

引用:
原帖由 魔法稻草人 於 2014-5-23 16:16 發表
走ser呢方面 要看小飛豬好似有入ser記錄
關機走場個d 可以cap
人地走左SER 檢舉者仲點影佢05存在圖(?)
我平時都有影埋人名, 但人地有機會走場兼走埋SER, 就會影唔到

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-5-23 16:19 發表

走左SER 檢舉者仲點CAP佢05存在圖(?)
好像答左你了

引用:
原帖由 魔法稻草人 於 2014-5-23 16:20 發表
好像答左你了
最後又要麻煩小飛豬

咁你個POST 應該係加番
盡可能影埋人名, 影唔到就要麻煩小飛豬
因為人地真係有機會影唔到

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-5-23 16:22 發表

最後又要麻煩小飛豬, 咁你開呢個POST既意義係(?)
先CAP走場圖 你可以CAP同場的朋友/你自己係SER入面既圖 當然要埋RP

人地山vlan你點影呀!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天空

引用:
原帖由 ★SKy_Tai 於 2014-5-23 17:48 發表
人地山vlan你點影呀!
點解你唔放埋下面果D內容既 ^^  你知我咩意思的

下下都要小飛豬出手唔係幾好
天空

引用:
原帖由 ★SKy_Tai 於 2014-5-23 18:35 發表
下下都要小飛豬出手唔係幾好
其實你可吾可以爬下文   

發新話題