27 12
發新話題

**侮辱成份**神奇,請應post

[Close]

回復 10# 的帖子

請尽post啊.post出來.等睇走場圖
你話好多啊.應該有超過好多張啦.發隨便10張來睇睇.

回復 10# 的帖子

你米去唱我地團系走場團咯.去穩人信你地咯
無所謂嘎.有料系唔怕人唱嘎

引用:
原帖由 4687666 於 2015-3-18 23:32 發表
你米去唱我地團系走場團咯.去穩人信你地咯
無所謂嘎.有料系唔怕人唱嘎
拿 我無話過你地係走場團架 我只係話你地係廢團炸
不過你會認為你地團係走場團 我都理解既 鬼叫你地成日走場咩
唔洗唱我諗都有好多人知你地又廢又走場啦
引用:
原帖由 4687666 於 2015-3-18 23:25 發表
自己睇返rplay啊,傻仔.
都話468彈game,系出面有場等緊我.叫你地re,又唔應.個個啞嘎.
米直接走咯.再講,你玩佩恩對住我地好似1盤都沒win過喔
緊係1盤都未贏過啦.. 次次玩玩下你地就走 場場都走場
走完場又話唔算我贏過 咁我又點會有得贏啊/.\
同埋 個4687987果場係直接走架 我講過啦 彈game呀 電腦無電呀呢d藉口唔好再用啦 唔work架
再講 個4687987係12分鐘已經走左 點解你18分先走? 輸打贏要? 見肥唔起就走場? 唔好搵藉口啦
仲有 係replay 唔識英文就用返你地d大陸詞 錄像

引用:
原帖由 4687666 於 2015-3-18 23:30 發表
請尽post啊.post出來.等睇走場圖
你話好多啊.應該有超過好多張啦.發隨便10張來睇睇.
玩新圖都走場 廢到
下次再比
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 18# 的帖子

無計啦,打到你都記憶錯亂.都唔知道玩佩恩都完場連400兵都無,宜家就話你玩佩恩時我就場場走場.出去講卑人聽啦.人地笑你**侮辱成份**啊.你玩佩恩連黃一飛都比唔上.起碼人地有兵有殺數.
你?檢討再回post啦.

回復 19# 的帖子

果陣系走場啊.突然有事要做.仲玩game?
邊學你咁得閑啊.日日都打機.我上線必見到你喔.唔使做就有人養?定系食軟飯?

宜家先叫神奇回post.非神奇本人.一律當傻仔睇

引用:
原帖由 4687666 於 2015-3-19 00:52 發表
無計啦,打到你都記憶錯亂.都唔知道玩佩恩都完場連400兵都無,宜家就話你玩佩恩時我就場場走場.出去講卑人聽啦.人地笑你**侮辱成份**啊.你玩佩恩連黃一飛都比唔上.起碼人地有兵有殺數.
你?檢討再回post啦. ...
係到講埋晒d無證無據既野 想轉移視線? 唔好以為咁樣屈我廢就掩飾到你地又廢又走場先得架 呢招都唔work架 講野比d point ok? 洗洗睡吧

引用:
原帖由 4687666 於 2015-3-19 00:55 發表
果陣系走場啊.突然有事要做.仲玩game?
邊學你咁得閑啊.日日都打機.我上線必見到你喔.唔使做就有人養?定系食軟飯?
認就好啦 走場狗 又係到賴彈機 講咁多野做乜姐
拿 我係唔係日日打機又唔關你走場事架wo 就算我日日玩又點 兩者無衝突架
你理得我洗唔洗做 唔通我識如來神掌又話你知咩 傻仔

引用:
原帖由 4687666 於 2015-3-19 00:56 發表
宜家先叫神奇回post.非神奇本人.一律當傻仔睇
知道自己理虧 唔再駁咪岩囉..  係要死撐既

回復 25# 的帖子

你都幾多事下喔,人地又唔系要你道歉,又關你事咁**粗口**款.打機都咁八卦都有.
可見你現實中都好唔多去邊..

回復 26# 的帖子

呢到係論壇 我有發言既權利 你理得我姐

27 12
發新話題