40 123
發新話題

[影片] [信長影片]雜英

[Close]
引用:
原帖由 ●﹏﹏○ 於 2015-8-17 21:27 發表
你老鼠而家PO段片上黎分享又比你地班友仔公審

講真開圖整完片上黎比你地串好過癮咩

好老實開完圖玩既話 個心都唔安樂啦 仲會鬼整片?

遲D又話無人整片啦,信長玩完啦,咪就係全靠你地呢D人搞到咁囉

我明話緊你呀  ...
乜開完圖d人會唔安樂咩  有冇睇過南哥之前拍個套片

引用:
原帖由 您朋友 於 2015-8-17 19:46 發表
神估位係唔整得片, 9成人會質疑你MH, 睇D回覆就知
緊係估岩先會拎黎整片, 唔通估錯空大又剪出黎俾你睇呀, 可能估左百次先中一次呢
片中3殺4殺咁多,應該都儲左一排replay

片主加油 ...
食屎毛講你就叻 多年經驗都話估 呢D估位人地就勁我比你就變左垃圾

[quote]原帖由 ●﹏﹏○ 於 2015-8-17 21:27 發表

遲D又話無人整片啦,信長玩完啦,咪就係全靠你地呢D人搞到咁囉

我明話緊你呀  ... [/quote
1:守先我就唔多理會論壇D野既!我只係關心MH問題影響到我玩遊戲

2:而家佢條片就好明顯~~~做就MH玩家有樣學樣

3: D人開完圖玩會個心唔安樂?咁點解而家咁多人開圖玩?

4:信長完蛋就唔係關我地呢D人事...而係因為玩家不自律走場同MH做成

5:樓主玩淺井同毛都好出色只係覺得玩直果到係有問題令到好多MH玩家有樣學樣而已

引用:
原帖由 ●﹏﹏○ 於 2015-8-17 21:27 發表

我明話緊你呀  ...
同感
支持樓主

個d rp 用左2年儲 估中1,2次 係咪好出奇 講明只係跟紅圈閃 你唔信都無計 半年無打信 整返條片都要比你話mh

你講左話運氣咁我都話左只有信你

只係今時今日既信長時代好難會唔話MH

加上你咁樣一整MH既玩家一定有樣學樣

到時又有藉口話自己神估

可能我對你0LV AC也影響到事件關係

只有跟你說聲對不起~~但係MH既玩家定必有樣學樣!

$#表現得唔錯 得閒教下我玩:lol
善心ooaa>3<

引用:
原帖由 Y.sn 於 2015-8-18 16:54 發表
$#表現得唔錯 得閒教下我玩:lol
你咁勁 點洗教:lol
:lol
:lol

支持影片支持影片支持影片 ..
我係狗我亦都係屎
我係狗我亦都係屎
我係狗我亦都係屎
我係狗我亦都係屎
我係狗我亦都係屎

x

40 123
發新話題