發新話題

點樣安裝巫王

[Close]

點樣安裝巫王

教下我點安巫王..我用bt down完..跟住有好多個壓縮檔..仲有個sfv檔.跟住就唔知點攪..d人話用dameon..但係唔知點用,,幫幫手

解壓左出黎先
再用daemon虛擬光碟~~

引用:
原帖由 frankkamhk 於 2006-12-12 21:17 發表
解壓左出黎先
再用daemon虛擬光碟~~
逐個逐個解壓??

之後daemon 虛擬邊個file??

有四十幾個=.=

你解壓出黎得3個file only
跟住岩用得1個.....= =

引用:
原帖由 frankkamhk 於 2006-12-14 19:28 發表
你解壓出黎得3個file only
跟住岩用得1個.....= =
解壓意思係唔係將全部"書仔"(win rar file ) 一次過解壓?

但係四十幾個...係唔係逐個逐個禁? 定係點 ? 請大大指教

我而家玩緊舊果隻中土=.= 想玩online但無人-.-

好想update 巫王=;=

你解壓第1個rar.....跟住佢會幫你自動解壓晒架啦.//...
因為個file分割左~~

引用:
原帖由 frankkamhk 於 2006-12-14 20:38 發表
你解壓第1個rar.....跟住佢會幫你自動解壓晒架啦.//...
幫助會員 加1分
美好回憶>v<""

引用:
原帖由 frankkamhk 於 2006-12-14 20:38 發表
點解我唔係既-.-...

其實你開其中1個拉出黎應就解壓到架啦
再唔得一係你放張圖上黎睇下

引用:
原帖由 frankkamhk 於 2006-12-15 00:47 發表
其實你開其中1個拉出黎應就解壓到架啦
再唔得一係你放張圖上黎睇下
我High-light 全部禁解壓至此就得左

出左四個file...waht next??

順口問埋, 我而家未裝巫王, 只係中土戰爭II

我裝左vLan , 最小鏡像 , sd4hide 等...

點可以同朋友上網打 ? or 聯機 ?

引用:
原帖由 ykan1421 於 2006-12-15 17:07 發表

我High-light 全部禁解壓至此就得左

出左四個file...waht next??

順口問埋, 我而家未裝巫王, 只係中土戰爭II

我裝左vLan , 最小鏡像 , sd4hide 等...

點可以同朋友上網打 ? or 聯機 ? ...
跟住就安虛擬光碟啦...掛上個file...跟住安game...
安完updata....掛上最大鏡象同開左sd4hide
跟住就玩得...
如果要同人聯機就要同一版本

引用:
原帖由 frankkamhk 於 2006-12-15 17:24 發表

跟住就安虛擬光碟啦...掛上個file...跟住安game...
安完updata....掛上最大鏡象同開左sd4hide
跟住就玩得...
如果要同人聯機就要同一版本
嗯, 我地係同一版本  , 點做可以聯機 ?禁咩??

如果想上網呢?? 又點 ??

唔該>”<

光是安裝 我搞了好幾天都沒辦法裝 到底怎樣裝阿

拜託聰明的大大指導一下吧

發新話題