55 1234
發新話題

地肉死神=?

[Close]
補充一點見解: 唔升你做主星未必你係唔夠勁, 可能你係全團最神 , 亦係全團最冇品. 2選其一  比我都唔升你啦. . . 醒少少啦. . 有邊個團長唔想自己個團變勁同埋穩健丫. 你又講到自己咁有實力. . .個團長一定好想比你做主星架啦. . . 但可能你有其他既因素令到人唔想整臭自己個團呢. . . UN唔UN呀. . .唔UN多D睇課外書. . .掌握多D人生道理啦. . . 剩係打機叻冇用架. .同埋一個人思維好D,各方面既技能都會進步得快好多架. . . .小星星. . .

引用:
原帖由 滅。小汶汶 於 2008-5-22 20:06 發表

彬close post吧
明白中二生係較幼稚
隻抽呀你老母
幼稚?吹b boom?
我係play 7 你 點銀樣呀

回復 44# 的帖子

我好後悔冇SAVE個RP. . . 當我冇講過野吧. . 反正我冇入團冇公信力.  . .SORRY . .

引用:
原帖由 滅。小汶汶 於 2008-5-22 20:06 發表

彬close post吧
明白中二生係較幼稚
不要誤解我的意思...

回復 43# 的帖子

如果我要踩你台  我一早將你的醜事都爆出來好嗎--
你知道GAG的解釋嗎--
每篇都看到GAG跟GAG
我真的希望你明白
一個人沒做錯不會有人故意去找你錯處的好嗎
你的世界現在根本只有 「大家都踩親你條尾  幫你都係害你既」

最後給你一個忠告:被虐待狂要被送上青山的  可不要再叫人打你阿
回頭是憤慨 看不到未來

引用:
原帖由 Shuai_hins 於 2008-5-22 20:09 發表

隻抽呀你老母
幼稚?吹b boom?
你點玩7人?

引用:
原帖由 Shuai_hins 於 2008-5-22 20:09 發表

隻抽呀你老母
幼稚?吹b boom?
小汶汶小心呀. . . 隻癲狗就快失控了. . 你還是不要說話為妙. . .
有品萬歲(LOSER,小汶汶個批). . . 傻仔收皮(中2星). . .

引用:
原帖由 囡囡b 於 2008-5-22 20:07 發表
補充一點見解: 唔升你做主星未必你係唔夠勁, 可能你係全團最神 , 亦係全團最冇品. 2選其一  比我都唔升你啦. . . 醒少少啦. . 有邊個團長唔想自己個團變勁同埋穩健丫. 你又講到自己咁有實力. . .個團長一定好想比你 ...
我係最冇品 咁又點?.?
家陣汶哥話我廢 所以升5到主星wo
咁你咁講先係博佢?.?

引用:
原帖由 囡囡b 於 2008-5-22 20:12 發表

小汶汶小心呀. . . 隻癲狗就快失控了. . 你還是不要說話為妙. . .
有品萬歲(LOSER,小汶汶個批). . . 傻仔收皮(中2星). . .
請不要受某影響...而作出人身攻擊

一切停止

55 1234
發新話題