28 12
發新話題

我部電腦有d問題..............

[Close]
安左...破解埋.......不過唔識用   有無中文化架?.?英文唔識睇..............

引用:
原帖由 kenlam20022002 於 2007-1-4 02:24 發表
安左...破解埋.......不過唔識用   有無中文化架?.?英文唔識睇..............
其實用法唔難.但見議先按下"live update" 然後 再按update-->update driver automatically 再點下載音效驅動程式,圖片如下:

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

之後按咩啊?.?

你嘗試先到update-->update driver manullay 然後查看新增的驅動程式右方,有否"dowload driver"字眼

無啵..........得find driver...點算..........>.<

THIS WOR!!

有了.....之後呢?.? 我下戴左來安...佢唔比安

試下第2條 Link

都係唔得啵>.<

你等我一至兩日,我比個詳細一點既教學比你,因為呢幾日較忙,我盡快吧

最好啦^0^ thx....慢慢..我唔急

引用:
原帖由 kenlam20022002 於 2007-1-4 21:37 發表
最好啦^0^ thx....慢慢..我唔急
請問你個問題解決左未. ?

解左..........唔知點解得番

28 12
發新話題