發新話題

[NOB2S1GBR2] abc123 vs tHePeAK

[Close]

[NOB2S1GBR2] abc123 vs tHePeAK

好好好,,,上傳了
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

ABC123 win??
按圖即可進入信長之野望區

25:50 / 所有人) god128: 冇開過野,我地唔會學coolteam咁奸1

我地同你打果陣 .. 我地冇lag ?  我地唔通估意開bt ?

說話 打完之後 你地想約我地去ggc打友誼 我:ggc競技房等
你們潛水0.0

己處理

回復 5# 的帖子

我係msn有叫你地個小華子嫁= =....佢唔理我

引用:
原帖由 CoOLChuN 於 2008-10-5 15:33 發表
說話 打完之後 你地想約我地去ggc打友誼 我:ggc競技房等
你們潛水0.0
我地提出係ggc打支誼賽,你地都無咩點應,又講左句"吾同d咁怪組合打"我地隊員同你地傾msn又吾應wo~~又係度話我地

你潛水接近5min 我地果時已經接左第2個團打

回復 9# 的帖子

但係你地應下人都得姐...唔洗話唔見人呀...

引用:
原帖由 CoOLChuN 於 2008-10-6 00:34 發表
你潛水接近5min 我地果時已經接左第2個團打
肯定冇五分鐘囉,我地仲係大廳到講野,你地msn個又冇回覆,雖然我唔敢講我地實力高過你,但肯定唔係一場公平比賽,我地未到6 lv開始而經話lag,唔係被壓時話lag的,我地冇諗過要嬴d咩名次,只係想試下我地可以去到幾遠,所以先搵你地打友誼,而且我肯定當時我地係大廳到一直等,直到你地其中一個講左句"唔同d咁怪ga組合打",我地先走ga

回復 11# 的帖子

原來如此!!!!!!!

講咁多 金日約過黎打?

回復 13# 的帖子

今日咁得閒!?......可惜要返學.

發新話題