22 12
發新話題

=.=...d垃圾好冇品....圍人唔成功就話人全圖

[Close]
引用:
原帖由 早未迷 於 2007-1-16 22:50 發表

3.7? 4.2?
4.2 如果有興趣就add [email protected]

呵呵

不過我都見好多人開全圖 ._. (尤其係網吧 有哂全圖個program)

引用:
原帖由 一細貓一 於 2007-1-15 12:08 發表
= =....附件大細超過限制.....post唔到rp
想睇既add我msn  sd比你

個張郃『小弟弟』.....6lv就開始圍人......講明先.....『如果我有全圖』....佢6lv黎圍我  我就唔會死
玩到一半......中路拆左2座塔.....我地到 ...
[神手]你夠資格咩? 唔好以為係vlan 贏左幾場就以為自己好勁,我同d fd 係浩方玩左成年都未敢自認神手..

引用:
原帖由 win_sky 於 2007-1-23 22:08 發表

你夠資格咩? 唔好以為係vlan 贏左幾場就以為自己好勁,我同d fd 係浩方玩左成年都未敢自認神手..
VLAN 又多一位從浩方轉過黎既高手...

多數d人話你開圖
你可以當成讚你意識好的一種方式吧

現在d人俾人打死
or偷襲唔到
都會話你開圖的了

引用:
原帖由 一細貓一 於 2007-1-15 12:08 發表
= =....附件大細超過限制.....post唔到rp
想睇既add我msn  sd比你

個張郃『小弟弟』.....6lv就開始圍人......講明先.....『如果我有全圖』....佢6lv黎圍我  我就唔會死
玩到一半......中路拆左2座塔.....我地到 ...
神手-.-^

係咁架啦 都比人話到麻木哂
唔係話我就係話我D FD 玩左咁耐 都估到咁上下D人去邊
你估中多兩次D人就話全圖架啦

22 12
發新話題