發新話題

小弟自創記錄檔 1vs1 最難電腦 (brutal)

[Close]

小弟自創記錄檔 1vs1 最難電腦 (brutal)

第一次玩red alert.
我連玩二日終於比我贏到最難電腦
之前有個fd 話 一個人無可能打得贏

話晒我都只係玩左二日又未話過之前既版本
點講都係一個新手 一山還有一山高
請高手不要見笑

我上載給大家分享分享
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔錯架啦
但我想係乜版本= =

已經一打二中。。。
| LoSeR | ToM

唉, 我都知我唔會勁得去邊架啦
你贏到二個未?

引用:
原帖由 sweetom 於 2008-11-18 23:20 發表
已經一打二中。。。
糖糖我知你勁啦-,-

引用:
原帖由 ianfunghk 於 2008-11-19 07:08 發表
唉, 我都知我唔會勁得去邊架啦
你贏到二個未?
唔洗灰心我支持你架- -

引用:
原帖由 KaIsE 於 2008-11-19 10:11 發表

唔洗灰心我支持你架- -
唔緊要, 我都知我唔會勁得去邊

係咁自大post出黎姐

這隻 Game 一開始的時侯你有本事衝過去炸佢主建築就得 , 一耐左電腦起野起得超快 , 可能因為電腦控制 , 佢同時攻你又可同時分開幾個地點起野 , 正常人跟本追唔到佢個速度。  而且我睇左你個 replay , 我覺得你運用緊 bug , 一開始電腦就送左 5 架車仔任你打 , 但又唔係點打你。  之後幾架車又係同一情況。

樓主大大
你可不可以傳任務全破檔給我
我都下載不到拜託囉

引用:
原帖由 temptemp 於 2008-11-19 19:13 發表
這隻 Game 一開始的時侯你有本事衝過去炸佢主建築就得 , 一耐左電腦起野起得超快 , 可能因為電腦控制 , 佢同時攻你又可同時分開幾個地點起野 , 正常人跟本追唔到佢個速度。  而且我睇左你個 replay , 我覺得你運用緊 ...
我好同意你第一點既講法

不過第二點我就無克意去用bug啦
佢咁岩無打到我可以話我係 - 6 咁贏左

不過贏左我真係好開心就真, 用bug係品嘗唔到既

中電腦 sm好好玩^_^~
我未試過打難電腦0.0.
你真厲害呢
King23核心成員

其實我覺得呢...
樓主你係想試打真正既難呢...
應該揀個令一個對手~
因為盟軍呢個mm呢...我打咁多場都一定嬴...
佢好少攻擊~淨係唔知閉門係到做咩- -
諗住佢起好多野啦~但...一大段長時間佢又唔似起過野...

唔同人物起既野同實力都唔同..暫時淨係打得win日本兇殘..當然3個人物都打得win..
想win兇殘可以試下打日本果個女人..好廢..一開始就會搵海起船艙
仲有2打1果個版主係咪打2個日本2個都係揀女人..??要win實在唔係一件難事

發新話題