發新話題

stop mh you can

[Close]
引用:
原帖由 ゞSiuMiIkˇ▍ 於 2011-3-7 21:39 發表
Stop mh you can 無聊整下圖:
所用的整圖軟件 : PhotoShop
整的是iCon,是stop mh的圖
最近多左好多mh so想整下圖呢d圖 打擊下mh ~不喜勿插

http://upload.lsforum.net/users/public/b52977small_388 ...
PhotoShop?

敢問用了PhotoShop的那個功能?

我看見的只是用了'Fringe'隻手再加字'stop mh you can'

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 A_c 於 2011-3-8 19:06 發表

一模一樣既...
系囉,唔知點解既

2樓個個版主,

http://www.ipve.com/bbs/space.php?action=viewpro&uid=1553887

你個iCon就是樓主幫你整的? 都真系幾PhotoShop下喎

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2011-3-9 12:40 發表
入到黎一睇...FRINGE=.=?
我差唔多由第一季睇到第三季, 呢個手掌印....都用左差唔多成2-3年咁制

我唔介意你網上搵圖黎整...但係你除左加兩行字..仲有做到D咩? ...
自己友,我都追咁多季

引用:
原帖由 C_k 於 2011-3-9 16:56 發表
咩戲來架??
香港好似叫F檔案

我比較想睇下樓主的回覆

引用:
原帖由 ゞSiuMiIkˇ▍ 於 2011-3-9 18:17 發表
剪裁同加字姐   上搵圖黎整唔可以?   你整信長圖都要上魔獸cut 圖大佬 y要針我呢?分享一下 不可以?   我post上打了~不喜勿插 你們評分團隊看不到?   你們on_?   評分團隊?   是不是串人團隊 ...
比C_k估中左,,

真系只系用左PhotoShop既剪裁同加字

沒有

PhotoShop已經成為CUT圖&加字型的工具

引用:
原帖由 ゞSiuMiIkˇ▍ 於 2011-3-9 18:28 發表
呢樣野 係你覺得姐
看來內含精妙之處,,

敢問CHING圖中有咩特別既地方,再教埋小弟要點整

引用:
原帖由 ゞSiuMiIkˇ▍ 於 2011-3-9 18:50 發表
你整圖咁勁 小弟點敢教你
我幾時整圖勁

仲有,整圖區翻信長的帳?

引用:
原帖由 ゞSiuMiIkˇ▍ 於 2011-3-9 18:53 發表
翻咩信長帳  唔明bo  直接小小可以嗎?
唔明點解你系整圖區要笑人04區比人屠  直接不?

引用:
原帖由 ゞSiuMiIkˇ▍ 於 2011-3-9 18:58 發表
笑不可? 笑=翻信長帳   比個good你
重點不為'笑'字

發新話題