發新話題

請刪帖

[Close]

回復 17# 的帖子

請問你安裝了Addon support 未?

引用:
原帖由 肥料之神原 於 2010-8-9 23:18 發表
嘻嘻,我一直都想一次過下載所有地圖
@@
加油樓主--
請不要放置太多maps在addons folder,以免彈Game或不能進入遊戲。

引用:
原帖由 hgc081413 於 2010-8-9 19:02 發表
自己開住都得      同fd 玩完哂d場
有d l4d2 既場係抄l4d1  
好似飛機場l4d2 有個場同l4d1個飛場差唔多
只係l4d2 最後走係入油,l4d1 係call救援
call 救援好玩d ...

你所指的地圖是DEAD AIR?

作者只是加入L4D2的原素,基本上作者沒有太大的修改。

引用:
原帖由 hgc081413 於 2010-8-11 18:32 發表
  我仲用緊20.23 (好新呢 ) down哂Addon Support  個d野 1個格仔都無
但係一轉20.31   d格仔出返哂黎 係咪更新要重安Addon Support 安個陣我按佐全部取代
咩事?     down Addon Support  down佐好耐 唔 ...
請重新安裝Addons Support,因為更新時有可能取代了Addons部份文件。
溫馨提示.....vlan論壇很快就推出v2.0.3.2,如有其他需要可PM RDiver,謝。

引用:
原帖由 hgc081413 於 2010-8-12 10:03 發表
如果更新個陣 只係addons support 按 否 其他 按哂是 洗唔洗重down
唔太明白你所說的話........
除非更新檔加入addons support,否則如每次更新後出現 紫格 ,都必須重新安裝Addons Support

引用:
原帖由 hgc081413 於 2010-8-12 22:22 發表
姐係個個人都係咁????
唔明你想講咩?
本人更新後並無需重裝Addons support,因未有你所說的情況。

引用:
原帖由 kaiyu3206 於 2010-8-15 20:19 發表
我是 jeff hardy 琴晚同你地玩之後彈左機/_\之後你地好似off左ser
今晚幾時再玩
尋晚真係唔好意思,要你等咁耐......都係無得玩...

L4D2探險團 - 獨家Silent Hill 彈機位圖片

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 92# 的帖子

因製片需時.................請耐心等候

引用:
原帖由 bakawingOAO 於 2010-8-19 00:14 發表
太期待啦! 決定為左你地既影片我今日等通宵!!
其實我一直都好想玩SILENTHILL既地圖  不過吾系見到人成日開
次次見到人開都系已經滿左人
如果可以既話真系好想同你地探險隊一齊玩下!
旦系你地只系比探險 ...
你都係唔好期望今晚有片睇....
同埋..如果你有齊需有既條件,係可以申請加入L4D2探險團的。

引用:
原帖由 rockoning 於 2010-8-19 19:10 發表
我想問下個Authoring Tools係唔係一定要steam版Left4Dead2先用得?

不是。

只要你download了STEAM程式就能使用。

我補充一下...Authoring Tools 程式需要運用到Steam程式來進行。

L4D2探險團    測試Lost - 非官方地圖    圖片

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

發新話題