發新話題

唉 (取暖文 慎入)

[Close]

唉 (取暖文 慎入)

9:21PM
將自己同d普通人比較   會覺得自己係個天才
將自己同d天才比較   會覺得自己好普通  冇特別叻過佢地好多

我開始覺得自己有少少打到進步唔到  甚至愈打愈退步
我係咪到左極限
我由一開始既為左做第一名不斷努力
到而家  變左  好枯燥咁練習
好辛苦...     接觸既人越多   越覺得自己其實唔係一個能力高既人
我已經冇左對自己既要求    我唔會再逼自己去贏XXXX

點解.......................
我係咪真係到此為止呢
(聽音樂, 沉思緊)

---------------------------------------------
10:56PM
沖涼期間

突然會諗返起我第一個       亦都係上一個GirlFriend
對我好好        唔會要求我送野比佢        仲有時比d小禮物我
後來我掛住打機, 少左時間同佢傾電話, 少左出黎見面
直到我同佢講:  我想專心咁打遊遽  打比賽  打冠軍   唔好再煩我
後來佢就搵左第2個人陪, 果個真係好女仔黎, 一d都唔港女   我而家有少少後悔  香港好難搵返好似咁既女仔      
---------------------------------------------真人真事↑
11:32PM
原來我付出左咁大既代價,  充滿返鬥志了
行左出黎既路    冇得返轉頭     如果我而家放棄  我之前既付出就白費
已經係被逼去前進了   

世界第一 S3 300萬美金   

雖然我唔知成功果個會唔會係我, 亦都冇plan過做完呢個目標之後, 我剩餘既人生仲有咩可以去做
我淨係知而家我已經從拾返   我既目標,   要不斷不斷進步, challenge所有既天才
11:56PM(按下ctrl+enter發文)

Tag: 發泄文, 廢話文, 取暖文

總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

唔係努力完冇成果.. 我果陣打左半年就做hk rank最高分既adc

只係最近唔知個病開始黎搵我定咩
成日好容易累  頭暈頭痛   
而且開始對隻game冇左熱誠   覺得好厭悶

只要我肯努力   用腦方面既領域我都可以征服到
問題係  對冇興趣既野  我會理都唔想理.. 而家好似對打機冇左興趣
原因我自己都唔知     

近況:
由上星期開始  突然有種打到想熄機唔玩既感覺
對於隊友廢過對面太多  感到好無助  s3 adc係團隊地位又變低
我由今朝開始  已經不斷不斷咁中離左好多次
我而家覺得:  唔想打就唔想打   唔理人地點睇了   已經好放棄自己
我明明係一個對自己好有要求既人

anyway 呀東你好可愛<3  海派甜心

引用:
原帖由 -Makiyo.Ka. 於 2013-3-14 16:54 發表
智仔東都上番白金 都五知幾時先到我
白金唔難上   揀d果個版op既英出黎打
而家呢個新制度  運氣成份越黎越大
你玩D op角 萬能角   直接升
e.g 人馬  辛吉德  呢d跑步型
記住千祈唔好玩ad    s3 ad= 副輸出黎   CARRY唔到的
玩sup都易升過ad
top/jg 最易升    ap一般
我覺得既次序:  jg>top>ap>sup>ad

引用:
原帖由 -Makiyo.Ka. 於 2013-3-15 17:36 發表
MID感覺就要殺到人 要卡力斯 個D 遲入場 等D人死晒我先出場:hug
卡力斯會比酒桶counter    出冰拳就反了-.-

引用:
原帖由 zincandy 於 2013-4-7 00:38 發表
最尾咪二十萬美金 番黎投資都夠用 至於後悔點解打機 原因好簡單 香港唔接受有打機搵食呢樣野
因為60~70年代靠勞力養家
上一輩d人見你興趣變職業一定會葡萄

發新話題