28 12
發新話題

RPG = ??:??~??:??

[Close]
引用:
原帖由 Tak- 於 2012-8-20 19:11 發表
其實可以去其他RPG度玩XD

不過我冇咩時間學寫SP改..

等遲下我得閒先改到..

可能都要好耐了..
haha...我唔會玩其他啦...其實好多冇24.....好怕想玩果陣...又要等...好辛苦=.=...

SERVER  又滿左-.-.

頭先我都等左30分鐘 =.=..

其實唔使擔心..一定有人玩....因為我見隻game已經幾年了, 一直都有人玩, 只可以話多人玩定少人玩而已.

引用:
原帖由 Tak- 於 2012-8-23 19:57 發表
想問問大家幾點係最難入   ~~

仲有因為依加係暑假啊..

我決定睇返九月既流量~
咁我又冇點睇..只係有時候...我可以話唔定..我試過 下午1-2點..爆左..等左5分鐘都入唔度.

頭先7點pm 再入..等左5分鐘就入得...

thx, 下載中..

其實tak 都有同玩家一齊測試新地圖...琴日都有玩左陣...只係新地方唔多好玩而已@@...

WOO..隻tank 做咩=.=...咁多血..自己一個...跟本過唔度=.=..

引用:
原帖由 love6355 於 2012-9-21 20:08 發表

自己一個夠打
我試過自己一個打 + 係咁放火.......

都好難打.....用刀仔打佢...係扣好多..但...隻tank 有時爆炸........一野冇左我90 % 血=.=.....

引用:
原帖由 Tak- 於 2012-9-21 18:31 發表
可以放棄唔打嫁              
有選擇過...但好屈機...我一陣走...越黎越多tank.......

咁好啦..我唔打佢...一直跑去safe house....點知樣tank 跟埋入去.....就算得番我一個....都要ko左隻tank...先可以去下一關...

隻tank 係safe house 去唔度下一版=.="

引用:
原帖由 Tak- 於 2012-9-22 20:09 發表
-.-..哦..但係整少隻TANK血好少經
其實..我覺得...都好難搞..

因為有時候冇咩人玩..可能唔夠打..但如果個server 滿左......少血...d人可以嘈打2-3下就打完=.="..

如果係咁..都係唔好改算..還店, 冇咩人覺得呢個係大問題掛 ^^"..

幾正..呢排係咁玩...

個server down左, 可唔可以restart 下..thx tak.

28 12
發新話題