23 12
發新話題

比賽14版地圖決定!是好是壞?

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
今次信息是希望帶比大家.一個方向

採用最新版本地圖作賽..或許..突然間..出了一個15.x版本...也都會考慮此等因素

具體.安排.稍後就會公佈.敬請留意

對你們星願.某些會員.言論..我覺得好笑

要穩..藉口..到處都有..這點..我不想重提..要做馬..信長盃2時.一早將你地.踢出局..何必要等現在?

未來比賽.仲有.幾個月..時間相當充足..都要穩藉口同理由...就見仁見智.

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2009-3-17 17:53 發表

唔洗會考 唔洗考模擬?
只有你們要?其他人.就唔使?

如果你覺得..屈機..你可以離開...

引用:
原帖由 MMSs 於 2009-3-17 17:54 發表

一早唔好整投票啦sm
搞屎搞昆咪又係用新版
多魚囉呢d咪叫^_^
投票時候.不是已經.說明了..只作了解之用..有無看清楚?

引用:
原帖由 hollie 於 2009-3-17 17:56 發表
多魚多魚>3< 推推推推推
打倒惡勢力
反新复S
反對VLAN隻手遮天
你有病?? 咩叫VLAN隻手遮天 ? 你講野.有無家教? VLAN搞比賽..當然是VLAN 話事..你唔喜歡,.可以離開..無需要.口出惡言

引用:
原帖由 花公子 於 2009-3-17 17:59 發表

了解完都冇用la咁
當香港人咁多個仲係玩緊11.2b/s板
只有小數人玩新板
可況s板都係官方會更新既地圖
唔明點解要用新板呢做比賽地圖
新版地圖.都是官方認可..都是官方.會更新..點解唔用?

等你地.講完.我先慢慢答..

新版...真係..好害怕.....??

請大家繼續..我慢慢回答大家問題

下下都話人做馬..下下都話人搞小圈子..

良心講句.我接觸星願人仕多過.LOSER...

請繼續//我收工前.一定會.回答大家問題

人情冷暖....都唔是第一次體會到..今次.我都餘左

某些人提及特權等等問題..回復

1. 一直以來不管邊個團.需要更改或者添加資料..全部都是一視同仁...
2, 以外比賽.各團待遇...全部是一樣.無話邊隊唔使比錢
3. 毎一次搞比賽..包底.請吃飯..都是虧本..何解要繼續..?
4. 既然大家理念.唔同..我相信.再討論落去都無意思.
5. vLan 改版時..更多人出來反應.要用回舊版..何解.我地要繼續推出新版..?
6. vLan 改版時..更有人斷言.vLan 會從此消失...何解..我地依然存在
7.新比賽.地圖採用.經多數月討論..若然要搞小圈子.何解.明知到比人插.都要繼續..他們有比錢,包養我地?
8.vLan 自服務大家以來..如果我地.真是.如此.敗類..相信一早已經關門.
9.我不期待..玩家會站在我地立場.思考問題..畢竟是兩回事..
10.相信會有足夠時間..比大家.熟悉新版..希望大家放下成見.

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2009-3-17 18:48 發表
小飛豬 既然你話跟官方
你跟埋官方GGC 搞雙版比賽 ^^ 我相信你搞雙版比賽一定個個公平滿意
雙版比賽.亦都有考慮....資金..場地..若果.真.是搞多個比賽..都會優先考慮L4D

引用:
原帖由 Maxㄨ賢 於 2009-3-17 18:49 發表

各有各感覺吧...但最小都順下民意
個個投s版   就走去搞14版
信長盃2..投票..同.信長盃3.投票..都特意標明.只作參考..唔話一定要.跟隨..投票人數.已不足.比例..何以為準

引用:
原帖由 NiF_jboy 於 2009-3-17 20:16 發表
這不是vlan?為何新版令vlan玩家流向ggc??
那vlan改名叫ggc_vlan好了
那你又為何在這裡發帖?

唔好亂給人改名好嗎。。講下尊重。。

你地參加與否vLan又不會因此多收入1分1毫。。隨緣吧
不敢車望大家會。。認同本站想法。。
地圖已經決定。。希望跟遊戲規則玩羅去。就玩。唔喜歡可以唔玩,,不強求
我倒是期待。。大批不玩新版。。玩家。,在新版比賽中,見到你地
vLan 不是單一遊戲平臺。。如果信長。因為版本問題而。影響到比賽順利進行。。
本站就算今次采用。。目前玩家所講的版本題圖進行比賽。。那下一屆呢。

長久下去。。只會矛盾越來越大。。

其他遊戲本站都希望能夠舉辦比賽。。。例如最近l4d..都是不錯選擇。。

引用:
原帖由 FoReVeR樂 於 2009-3-17 20:53 發表
- -咁得意ge,參加每隊都要比錢先有得參加,咁你點會冇1分1毫收入- -,
如果係咁ge時候你唔回去基本ge話,我諗你個條數都會幾come計
而玩家唔參加果陣,咁你改版可能需要到ge錢你搵唔番有嘜為?
係咁ge你不如順民意,就咁搞 ...
貼錢。。由vLan第一天已經開始。。。

版本所定不是我一人能夠。。決定。。是3管一起確定的
。。我只是做醜人出來你人插。。。

玩遊戲開心得啦,,唔開心唔好玩,,。出面世界好大。。不如出去見識下

23 12
發新話題