發新話題

[系統升級] 10月18日 更新完成

[Close]

[系統升級] 10月18日 更新完成

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=302197
Updated in 13:00 19/10/2010

新伺服器比原定出現較多BUG ,管理員已經加班處理中。

現進行最後壓力測試。帶來不便敬請體諒。

*壓力測試期間,會不時出現斷線問題*
* 今日更新期間未能使用VLAN打團戰,將不會被扣分.*

*預妁遠程協助, 晚上12點後回復有限度服務*  
*12點后登入vLan有困太難的會員,可跟此帖回覆,管理員會幫你解決問題*

*請大家,不要亂發帖,避免違反版規,多謝合作*

引用:
原帖由 A_c 於 2010-10-18 21:41 發表
等了很耐了,新功能很想要。
本次跟新不是添加新功能,只是伺服器硬件老化,需要更新。

當然更換後后。速度更快。

引用:
原帖由 CoOLNoVer 於 2010-10-18 21:44 發表
嗯 當然更換後后。速度更快。   
有 更強勁的 伺服器。當然可以做好多野。大家一起期待吧

引用:
原帖由 村正.剪刀 於 2010-10-18 21:56 發表
我想問兒家係咪一個ser一個ser開緊?
正確來講。已經全部開啟。

出現斷線問題,只是伺服器調整登入線路,好快會回覆

引用:
原帖由 -★wOnDEr_YuI 於 2010-10-18 22:38 發表
岩岩可以入SER玩,但係玩緊個陣好LAG,最後斷埋線,而家連登入都唔得,點解呢?
伺服器 出現登入困難 解決中

引用:
原帖由 ★銀狼星☆ 於 2010-10-18 22:47 發表
我入到v lan 但入ser時要我有管理員權限先入得
因為要處理 登入困難之問題嘛。

引用:
原帖由 Michael88 於 2010-10-18 22:48 發表
人地免費整個軟件出黎比你用 仲咁落力解決中
等下啦~
幫人地加油吧啦~ 一定快過係到講咩"入唔到呀""咩事呀?""快D啦""有D失望"囉....
的確。多給支持,諒解。可以使到管理員,能夠更加集中精神處理問題。

都是想為大家提供更好的遊戲對戰服務。。加油~~!

引用:
原帖由 sandysmith 於 2010-10-18 23:05 發表
大陆网络,生化危机5上不去啊
开区测试需要时间,请耐心等候

引用:
原帖由 破碎虛空 於 2010-10-18 23:11 發表
何解每次
"角色扮演"區
總是"包尾"開放??
費解~~~~~~~
給你一個官方的答覆:

因為每逢遇到總大問題,更換伺服器,要做線路壓力測試的時候,要首先選擇,人流最多的區開發以及觀察線路負荷,是否正常。從而做出適當的調整,以及修復。

造成不便敬請體諒。

引用:
原帖由 mkcdragon1314 於 2010-10-18 23:22 發表
原本今日約左FD玩GAME,期待左成日終於都得閒可以玩,點知10點半後仲未玩到....
不過唔緊要啦@_@handle尼D野唔係咁易話店就店....比著自己做管理員肯定唔可以最快時間最有效率咁handle哂尼D問題....所以管理員加油吧.. ...
感謝諒解。繼續支持vLan

引用:
原帖由 lm6623410 於 2010-10-18 23:31 發表
我进不了VLAN啦 管理员帮下我哈
国内朋友等辛苦了。

管理员正,解决问题中。

發新話題