發新話題

SuPeR伺服器資訊(#4,#5,#6重組)

[Close]
精而簡,簡而精,精而簡,簡而精,精而簡,簡而精,精而簡,簡而精,精而簡,簡而精,精而簡,簡而精,精而簡,簡而精,精而簡,簡而精

引用:
原帖由 ゞsNaKE〃MaN 於 2010-10-13 20:52 發表
簡而精,精而簡,簡而精,精而簡,簡而精,精而簡,簡而精,精而簡,簡而精,精而簡,簡而精,精而簡,簡而精,精而簡,簡而精,精而簡
我無抄帖,請留意
將我最後果句移上最前

game over

引用:
原帖由 楓羊羊__ 於 2010-10-13 21:11 發表
NOOB 要講 GG =good game
ゞsNaKE〃MaN 要講 bg = bad game
巴打 我留意左你好耐
你真係好幽默
我自問都算個ok幽默既人 但係你幽默感比我真係高十幾二十倍
錯 應該係100倍先岩
估唔到我係呢個post竟然見識到你既威力
我真係笑到爆左肚 依家一路打字一路撿返d腸呀內臟呀腎呀
塞返落個肚到
你有冇諗過未來幾個月去紅館開棟篤笑?

回復 27# 的帖子

此話何解?..

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2010-10-30 21:36 發表
會少好多人玩,因為過水池個時要用
但係唔一定要用...

本身D人整SURF場都應該唔會預你用連跳amxx掛...

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2010-11-2 00:30 發表
其實我想話,真正勁既人有冇AMXX都冇所謂,AMXX只是幫你跳,現在是滑,不是跳,沒有影響呀。
同埋其實滑水,我覺得係要唔點到d水先叫勁lo
你試下係一個冇連跳既場同有連跳既場滑同一個MAP就知分別係邊...

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2010-11-8 23:05 發表

NoOB你是想說速度嗎??速度我set左空速100,當然會快一點。

另外,我想問一問大家意見,大家想我星期日開ser嗎?想的,請投1,不想的,請投2
sv_waterfriction.

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-2-26 14:01 發表

此ser不強大...
對嗎?..
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 20ghjsty 於 2011-2-26 15:27 發表
用小畫家or真的...?
兩樣都唔係...

發新話題