發新話題

Vlan VS 01: 占士哥~多人伺服【已更新】伺服內容 及 2.0.4.8 - 4346

[Close]
現在啟動伺服

等小第睇完隻BLU-WAY 死神又來了4

大約12時30分才入GAME同本人 M群內朋友一起遊玩

另公開我們的 L4D2 占士哥伺服~ M群聯絡 MSN電郵, 

歡迎經常入小第伺服玩的朋友們加入.

[email protected]

.
.
.

引用:
原帖由 布卡斯 於 2010-1-20 01:45 發表
我個名發現=口=
仲比人發現左我玩左2個幾鍾
係wo=.=占士上次話痾屎痾左幾個鍾都未返黎-.-
你修復左隻 GAME 未呀, 卡

今天伺服情況, 由昨晚起已服務20小時

.
.
.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 abc33210050 於 2010-1-26 06:27 發表
入唔到個ser
Steam Validation Rejected
點搞
係囉, 我成日見到開場器, 有個人係狂入都入唔到

唔通係你??

咁你其他 SERVER 有無咁既情況呀?

請問你的 : 遊戲內姓名是甚麼??

引用:
原帖由 真幻 於 2010-1-26 16:07 發表

wow 我有7分丫
呀唔知邊個, 你果然你 7_7

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-1-26 22:51 發表

我知佢係邊個, 因為佢用咗我4.5 正式版 , 原來我發現呢個破解係入唔到部分servers, 包括你呢個, 暫時未知入唔到嗰啲servers有冇共同點. 但我可以肯定係我個破解既問題. 唔知James你有冇頭緒呢? ...
但係我本身兩部電腦

一部用 3.21

一部用 你既破解

但同時兩部電腦都好似發現唔到有咁既問題.....

我都無頭緒呀 Rdiver 大大

呢個情況一日裡面, 只有好少數出現 咁既 REJECT

其實如估係咁, 可試用其他版本測試再作定論, 是嗎

(P.S. 我開SER既版本, 係 3.21)

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-1-27 02:34 發表
呢個問題只出現於 4.5 正式版 , 所以你無出現呢個問題唔出奇.....

我岩岩整咗個只適用於開場既「終極破解更新」版本 ,  佢開場100%無問題, 但就唔適合玩 !

你將來想試試黎搵我 ~ 呢個我唔會發佈 ...
好呀! 唔該晒 Rdiver 大

12) 新增 CS 武器
[update by 31/1/2010]

新增系統公告, 系統提示信息
[update by 2/2/2010]

.
.

本伺服將於日內, 搬遷到 VLAN VS-02 號房間繼續運作, 詳情如下連結:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=190979&extra=page%3D1

.
.

今天研究到一個新方法, 暫時 FIX TANK BUG
[update by 4/2/2010]

.
.
.

本伺服將會稍後

待 4016  版本正式發佈

以及經數日測試穩定後

才會更新版本, 暫時停留 2.0.0.8 - 4079 版本

敬請各長註本伺服器玩家留意!!

及本帖最後更新內容!!

由於今天是星期六

大量玩家要求加開位置

所以目前開放 24人 對抗場中

多謝大家支持, 真係唔 EASY!!

.
.
.

引用:
原帖由 makjenny 於 2010-2-7 08:32 發表
占士哥,你可不可以試下12VS12,14VS14的場,同埋可不可以試下新場,我好想玩下~~~得不得啊
請問你有無留意?

107樓的圖片顯示

本人伺服總人數!?

新場? 意思係咪新地圖?

稍後將會加入 L4D1 地圖

15) 加入遊戲暫停插件, 令轉場途中被電腦強制調配的玩家,
       可以讓 ADMIN 強制暫停遊戲, 令該類玩家分配到原有隊伍.
[update by 5/2/2010]

引用:
原帖由 haku0027 於 2010-2-7 12:37 發表

讚好…加油:lol:lol:lol
多謝呢位版友支持

發新話題