27 12
發新話題

APS 8V8 場已升級至2038

[Close]

APS 8V8 場已升級至2038

APS  8V8 場已升級至2038
各位快D更新LA ^^

PS: 我唔係ADMIN

我都幾認同你地的睇法... hunter有時又真係幾衰..成日無lala 掛機,有次重到佢做tank tim...又成日掛住打字....

aps 錯隊問題其實charger 都試緊裝d插件....  呢個唯有靠大家自律同場主醒定d la,,

至於亂禁言亂ban 人呢個問題我就真係唔多清楚... 亦冇聽過...  可能個別事件吧

admin郁d就鐘意爆粗鬧人<---hunter  佢冇咪wo... 會唔會係其他玩家???其實有時d隊友真係唔多識玩的有咪的人真係會火...有時遇到d 唔識玩又唔肯聽人講唔合作的玩家都會罵下..包括 我

但我真的不認為呢個係膠ser   希望大家對事唔好對人吧

但至於部分admin 偏私...我諗你地講的不無道理... 始終空穴來風 未必無因,我都認同你地所講的

但點都好,我會同charger講番你地點睇,,,希望大家d街客都多d黎呢個ser 玩la,重有我真的真的唔係admin,我只係常客

maybe you are right
其實admin 唔只佢... 重有雨音分   ppk等

aps d 人既實力...大家"有眼睇"啦...
如果呢個世界真係有人玩得差過佢地咁又真係抵鬧既 LOL, 不過一定唔會係我囉, 唔信可以同我打番場ga ^_^

唔明你咁講係咩意思,可能你真係好勁好勁,但請你唔好係到含沙射影,APS成個場咁多人我唔信冇個勁

引用:
原帖由 kwi000521 於 2010-9-29 18:59 發表
hunter係咁架喇..邊隊勁咪過去囉- -有次佢做tank,唔知咩事掛左機,跟住又自己加番血,仲要唔同我地講- -咪搞到屈死哂囉- -

aps衰係衰在冇做怪限制姐..咁又唔好話人地係膠ser

衰admin=膠ser??
你地咁樣講真係對個場 ...
讚好,你講得好有道理,希望大家都能公正看待

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 19:19 發表

依家唔係話佢地aps 既人勁唔勁 係佢地班友自己唔係咁勁就唔好出聲圍x 人地啦
人地行慢d 又x , 人地俾人捉左又x    佢地自己友就唔罵 人地街客就當人地冇啊媽生咁佢地人格十分有問題 ...
明白你的意思,但我相信好多 多人對抗場都有咁的情況

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 19:32 發表

例如邊個場? 我之前玩開另外2.3個8v8 都唔見有咁既情況出現
我諗好少場會有admin 夾埋一大堆"朋友"黎踩低人地黎滿足自己?!
邊個就唔講  但aps就真係冇admin夾埋一大堆"朋友"黎踩低人地的情況,hunter都冇咪,有呢d情況發生都唔係佢發起,係有咪班人  (有我份la

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 19:39 發表

冇咪唔代表唔可以打字架 就算係有D事唔係佢開始發起 係你地班"自己人"發起既 佢都有份煽風點火
好的,咁你叫佢同你道歉la !!!

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 19:44 發表

咁叫佢地開定個道歉啟事都得  我諗受害人多不勝數
嗯嗯~~似乎大家對Hunter怨念好深。。。都要la

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 19:47 發表

依家係講緊佢地一堆人  唔係指向某人度
佢地自己知自己事啦
可唔可以講邊堆??  想知自己有冇份

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 19:57 發表

咪痴埋hunter 個堆囉
其實我地都成日x阿hunter la

其實有d玩家真的不多識玩,我地都冇話用粗口罵人

但有d唔識玩又唔肯聽人講,做tank又要亂沖,成日追屍行最後,連累整個隊的我們真的會罵
唔係因為我地覺得自己勁,係因為呢個係團隊gamE,我地緊張

我都相信好多對抗場都會有呢個情況,但無論如何,我代APS 向呢D玩家講聲道歉吧!

至於ADMIN 的問題,我會同charger講了,與其爭吵落去,倒不如大家俾d建設性的建議吧

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 21:11 發表

咁你地罵人既原因係咩? 佢地係新手 ? 定係人地俾人捉左?咁請問佢地錯左d咩? 要反思d 咩
你唔好調轉黎講 依家係話緊佢地人格問題  你講個d 野同返佢地講就岩
x人全家都叫用錯詞語  你份人真係有趣 ...
打機講粗口好閒姐...唔好太介意

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-9-29 21:18 發表

幫助APS 各admin回憶一下
可唔可以詳細講下咩事?? 我應該唔係度

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 21:19 發表

你睇下jacky3515 呢個人 佢仲想刻意挑釁
我都想大家唔好再嘈   希望呢個ser 真係會改善一下
好的~大家也一人少一句吧。。。我真的會跟admin們及charger反映的

再強調 ~ 我真的不是不是admin!

27 12
發新話題