27 12
發新話題

APS 8V8 場已升級至2038

[Close]
引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-9-29 21:22 發表

其實本來大家各有各講, 係個個jacky一入黎就話比佢sm班人上黎呢度呻者...
一開始就想罵戰, 我諗你都係唔好應佢好了, 以免比佢得逞

haa, 你睇下緊張到你,
我緊係有影全文啦, 又唔係我理虧, 我demo都錄埋啦, 傻豬 ...
咁po 上黎la ~~

引用:
原帖由 符碌精 於 2010-9-29 21:49 發表

三個admin講粗口 都証明睇唔過眼啦
仲有雨音又唔係多口水既人
連佢都講埋粗口
我都好奇怪~雨音分根本就唔會咁樣講野 ~如非特別情況~ 重要三個都講晒粗口..   又唔PO埋前文後理好難講誰對 誰錯阿

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-9-29 21:56 發表
希望大家自律啦
aps 某d人好心唔好再潑婦罵街啦
唔鐘意aps既玩家都唔好咁易比人激親
唔好要版主難做
終於有人考慮到我的感受啦

引用:
原帖由 jacky3515 於 2010-9-29 22:12 發表
最後一post, 在此聲明, aps for fun........
讚好!

引用:
原帖由 mimi 於 2010-9-29 22:40 發表

咁我搵7FD 入你地SER SM你地..
FOR我地 FUN OK?
廢話就少說了.. 只係答:好/唔好
thz
aps 開放俾任何人玩...謝謝...  但希望唔好講d挑釁性說話...  夜深了  不如大家到此為止... 好嗎?

引用:
原帖由 mimi 於 2010-9-29 23:29 發表

一早叫左你唔好講廢話..
請留意我講既point!
好 or 唔好 ?
point 係叫你唔好講d挑釁性說話,你咁鍾意同人挑機自己搵人挑個夠...我只係想大家一人少一句...如果你咁都覺得係廢話的咁你自己慢慢嘈la吓

引用:
原帖由 siumingbb 於 2010-9-29 23:28 發表
講左咁多頁  咪又係兜個圈
去掩飾左你地admin - hunter撲佢啦既問題
我理得你地aps鐘意sm 街客 for 自己fun 定覺得自己好勁 好架勢

幾個人都話你地個admin - hunter撲佢啦 處事有問題
私自回血   掛機 ...
charger 都話會換晒admin la...我諗大家所指aps的問題都係關於admin 吧?  至於約戰問題...aps 隨時對外開放~謝謝

引用:
原帖由 LOOP156 於 2010-9-30 20:44 發表

其實你出乜聲,場主都撒所有的ADMIN,問題已經解決,我不知道你憑什麼在說" 至於約戰問題...aps 隨時對外開放"

心諗:你乜水,有種就留名
我係樓主  夠資格了吧?     咁你又憑乜係度嘈?

引用:
原帖由 LOOP156 於 2010-9-30 21:03 發表

樓主好威咩?DEL我留言權力都無,

此外,唔好用小學生的態度對我,你無資格 唔等於我有資格,所以我都無出聲(咁簡單理論都唔識),而我出聲係因為你唔知9UP D乜,明明解決問題,又係度嘈嘈,懶哂中立咁

心諗:收X啦你,名都唔 ...
喔~但我明明唔係回緊你的貼...你無拉拉插隻腳埋黎咁你係咪多管閒事左d ?  重有你理解能力有問題?我只係講aps對外開放,呢樣又有問題?
時間好寶貴....我冇興趣花時間同你罵戰... 太無意義了.. 以後你要嘈的隨便你,不過記住..  
係顯得你無聊同幼稚姐

引用:
原帖由 frankwong1991 於 2010-10-1 01:14 發表

"場主"都話唔開ser 但係"樓主"可以令aps隨時對外開放 勁
我意思係話APS 場不嬲都歡迎任何玩家

引用:
原帖由 LOOP156 於 2010-10-1 08:28 發表
人地樓主高高在上呀,場主係佢眼中都係手下一名,要佢開就開,對外開放就對外開放

人地眼中   :    樓主>場主   

其實都唔知佢咁搏做乜,我估佢想做admin,如果佢做admin,歷史只會重演 ...
呢D全部係你自己妄加係我身上的意見 ,根本係度歪曲事實,唔做八卦週刊D記者真係浪費

重有,其實我的意思都係想大家停止罵戰姐,charger都話換admin啦,但唔明點解重有人係咁話要挑機,再唔係就留d挑釁性說話,好似未嘈夠未罵夠咁
"aps對外開放"  只不過係場面話,唔希望大家再留貼開罵戰... 明白嗎?

引用:
原帖由 lostinblue 於 2010-10-1 10:37 發表
如果個ser咁好就唔會無啦啦bam人啦
上次我玩玩下跟住個hunter係咁叫我個名,叫叫下就踢埋我,仲要bam埋,,都未見過d admin咁膠
至於佢地話膠ser問題 admin膠咪ser膠囉 有乜問題姐
咁人地d廢柴admin係度濫用職權喎 自己 ...
而家charger都已換晒admin la   

27 12
發新話題