20 12
發新話題

各英雄教學(定時更新)

[Close]
其實樓主係唔係想上位
SKYPE RC
hung2014

引用:
原帖由 MARVEL 於 2011-7-16 00:34 發表
新手裝備出門
照舊吃狼吃龜
2133343 之後可是但點
6lv吃王:2技拎視野  大技後1技=2000蚊入手
請切因為用2技吃兵令英雄吸唔到經,如果你咁做,只好話你傻仔
第一次大技開落強王到 第2技大技就開到兵仔到
埋人地塔到 電 ...
笑左

lv唔重要

一批4-8隻 4x*4 6x*4錢既兵先重要
SKYPE RC
hung2014

引用:
原帖由 loveric 於 2011-7-16 01:03 發表
唔執輸 我又黎一篇

開始裝備:

我多數單下 食唔食龜自己話事(我從來咩英都唔食)
點技:1212151223333555......
一開波點1技 我去到150先會開1技
之後控騎兵 由右邊落去 睇下有咩人
足利就去食第1波兵 如果見 ...
跟一位團友學返黎
足利cp 6lv爆到人地仆__
SKYPE RC
hung2014

回復 14# 的帖子

你係一位肥料人
SKYPE RC
hung2014

引用:
原帖由 loveric 於 2011-7-16 01:06 發表
團隊 _____
?_?
傲氣ㄨ盛世
SKYPE RC
hung2014

玉子6連箭
叮叮只叮第一箭
其他5箭仲有效
SKYPE RC
hung2014

石川數正

無聊添..打多篇
一開始出法術書 褲
打路就高風險高回報
cp就低風險回報都低d
睇你點簡
點法
出裝初期
戒杖 閃 褲
中期
兵法x軸 戒杖 閃鞋 爆鋼
後期
統率者鐵扇 戒杖 閃鞋 長船 魚神 平蜘蛛
有1lv大技就唔該沖去食強王
1隻妖蛇暈完3秒到用第2隻再暈
咁樣就可以無限暈
初期因為三技的超壓毒(一秒 171血唷)
所以加個法書慢慢追打就死
中期出o咀係因為要令對面不能反殺(要博對面唔開魔水....)
後期長船你同馬場個d隻揪都唔怕
爆一爆擊回哂血
爆一爆擊又回哂血
大技方面我覺得佢係勁過火神好多倍
第一 有三隻
第二 有暈技
第三 次次物理傷都係最多扣100血(除非你咁唔好彩撞到佐佐木 大炎 風傷 柿奇個d)
SKYPE RC
hung2014

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2011-7-16 21:50 發表
我覺得一次流出太多教學,會令大家都冇分加
因為唔可以做成一個易+分既區

只好出d比e+更好先教學先有望
即係起碼要有圖+文/片+文
rp咪算...
整片煩
SKYPE RC
hung2014

又無聊添立花道雪攻裝
其實係見岩岩立花全場死2先打出黎....
點法
1223242333141155......
初期裝
電 褲 閃戒 仙豆 雙飾環
中期
電 褲 閃戒 仙豆 飾環 9100
後期
閃鞋 7600 白甲 正宗 仙豆甲 9100(按順序出裝) (如有忍者 可用正宗換石甲)

有狼/龜就食吧
最好單路
長開一技就可以了
見到人地黃血/2技3lv個時就狂殺人吧
大技盡量爆塔/食強王
爆到一路的騎兵營你都應該會有 9100了
跟住係咁爆800 750
爆完一路的750 就去爆 1300 食完1300應該都有7600了
之後你就無敵了(話說岩岩玩場絕信企係溫泉門口洗泉 跟住俾個帝國絕引溫泉打佢跟住擴散打死左我)
SKYPE RC
hung2014

引用:
原帖由 C.羚角 於 2011-7-24 07:04 發表

無需點爆2技
點1下就夠
我要的是攻速
SKYPE RC
hung2014

竹中攻裝

d分唔見哂...一拎兩分又俾人扣兩分
出多篇 唔信咁冇運
點法 3132141122243355555555555555
開波 電褲
出去見到人就打佢兩下 壓人
因為竹中天生的關係 食兵太易了 所以電就留俾英雄吧
係時候5lv了 先1技伏住先
見人打佢一下 水元出黎 冰 電 打打打打打 =死
大技我係用作暗位爆塔 或者亂開博運殺人 1技無聊時就偷爆吧.
10lv既裝備應該要有 爆鋼 戒刀 神速(as you like)閃鞋 魔水
家陣你有戒刀 配合埋3技(人地有魔水就2技啦 雖然3技無視魔免)人地係郁都郁唔到慢慢搞掂佢(除非人地出神速 魔水 但係都行得好慢)
後期裝黎啦 91先 再85 再76 再黎多把鬼徹 白甲 風傷 (先出91 85 係因為竹中始終好豆腐 要硬返小小先得)
殺強王自己睇柒水條片..
最後期基本上係變左半攻法
SKYPE RC
hung2014

引用:
原帖由 MARVEL 於 2011-8-2 13:11 發表

5lv時你2技先1lv,但3技2lv,建議3技學一下夠,2技升多下咁5lv就殺到人
btw支持攻裝,因為太爽
果然太早2lv了吧
3技1lv -40% 2lv-50% 加埋戒杖100% 不過3技可以等有戒杖先2lv
SKYPE RC
hung2014

引用:
原帖由 i.MiSz.y_Ou 於 2011-8-2 20:36 發表
點法:2.3.2.3.2.4.2.3.3.1.1.4.1.1
純參考。殺人玩法。
開頭單上
裝備為:
褲.電
食埋上三狼
之後出閃介.
仙豆
再直出風計
因為德川二技無視魔抗照捉
而風計都無視魔抗
加上風計高攻
德川出左之後
真係有邊個殺唔到
...
不如長船啦0.0
SKYPE RC
hung2014

引用:
原帖由 MARVEL 於 2011-8-3 22:16 發表

話說我玩絕信都未玩過3日月
武田勝賴成日出到三日月
不過我出到3日月果時都5神鳥
SKYPE RC
hung2014

百地(背刺 glock 18 )

點法
出裝
褲電雙飾環雙肉出街
初期
仙豆 閃 褲電
中期
吹箭 仙豆 閃鞋 電
後期
菊一 長船 正宗 神甲 閃鞋 吹箭/吉鋼
不支持91
因為你出到正宗同菊一 攻速都差唔多爆 上埋神甲 攻速已爆
加上我呢套係玩暗殺(唔好同我講出蜘蛛切先係真正既暗殺)
所以出黎冇用
glock 18黎了
殺人
訓 吹 背刺 =死 (我下面先再教背刺方法)
呢個背刺方法
去到後期就冇用
因為後期有長船
此方法所做成的傷害就不夠長船高
再加上後期攻速高
入返正題
百地背刺小tips
因為百地背刺既傷害係你起手斬人果時已經扣左
所以你斬>s>斬>s>斬>s>斬
係可以1秒之內發動3-5次既背剌(仲唔係背刺glock 18?)
傷害大家自己諗下啦
SKYPE RC
hung2014

20 12
發新話題