發新話題

[2.0.7.5]l4d2 vscoop02 CPT戰役,對抗排名及CS多人伺服[新武器]

[Close]
引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-5-20 23:22 發表
咁我呢仲有個屍先生+扮蟹1210(最鐘意叫人test plugin)得閒叫佢搵你做我替死鬼先
同意(最鐘意叫人test plugin)
整完就叫人test..- -'

回復 832# 的帖子

1210:cafe,make cs plugin
cafe:

睇錯人
dont onX
我黎ga - -
你地班友成日嘈住開波,都味起好
咪俾你玩住先
你地玩緊,我仲起緊野...
我穿牆起野,但無殺人lor

PS痴線d人等陣都唔得..狂走場

如果條油真係識飛咪影低相先

引用:
原帖由 DevilZ-169 於 2010-5-27 16:54 發表
咁cs ser既admin小心d囉
睇我 vlan名都知咩事
同埋可能唔係我lor
果時你咩場..
可能我都味入黎啦

"hihi話事"關我set場咩事

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-5-27 19:48 發表
CS Ser 更新,只限我開果個..... Cafe 果個冇

--------------------CSO喪C Mode-------
Tank 會多數出
愈後變Tank,速度愈慢
CS ser 自動化
----------------------------------------------

警告:不要投票換圖
     ...
警告甚麼...
你忘了可以在cfg內set不讓玩家投這些?

引用:
原帖由 Undertaker1 於 2010-5-27 19:58 發表
你做咩唔整killstreak...
你應該整到好似COD Mw2咁
4 kill = crackin' UAV
7 kill = harrier
11 kill = AC130 or Chopper Gunner
15 kill = EMP
25 kill = NUKE (核彈)
仲有整多幾支RPG ...
UAV = tank 見到人係邊(倖存者"倫角")
AC130 = 飛左上天用榴彈
核彈 = 變曬tank

but 變左cs+cod

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-5-28 22:25 發表
殺左 20 條友核爆
正宗25條友.. --

COD perks is killing you

帶頭更新先有人更

引用:
原帖由 RuKiWinG 於 2010-6-1 15:17 發表
w0w
hihi又有新野
咁似之前隻舊game傳送槍既(中文譯名)
整果條油根本就係整Portal
引用:
原帖由 wingii 於 2010-6-1 18:27 發表
I won't play l4d2(or any games) for 2 weeks.
preparing for my final examination
during this period, hihi1210 will be responible for adminstrating L4D2CS server.
I will come back on 15th June! See you
...
bye

成年先買mw2,遲唔遲D
買 = 買Black OPS / 等mw3

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-6-3 16:23 發表
CS ser 修正:

詢眾要求,未夠 Lv 都執到地下槍.

記得 1 個玩家講   :  軍人係戰場冇得執槍....................
現實都有得執- -
no ch to mw ,因L4D我地都用[CS]e個名
vote2
全部整曬~ha

好像除了coop模式外,不能修改script

嗯...
事實不是太好..很多戰機卡住我們,而且多bug位..

提示:
有d人唔識野,話:個GM掛機既,踢啦..

ok onJ - -
GM = bot .....

發新話題