發新話題

[2.0.7.5]l4d2 vscoop02 CPT戰役,對抗排名及CS多人伺服[新武器]

[Close]
引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-7-14 11:59 發表
CPT HQ
哈哈..唔知邊個話玩生存好x?
自己又係到玩

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-7-14 22:33 發表
1210係咁...你唔係第一日識佢掛
佢2月幾同我講話暑假砌機...點知又唔砌=[
CPT睇黎得我一個like PC 今個暑假冇人砌機 我係cpt 開既POST=垃圾
ys
無人睇得明

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-7-17 22:22 發表
我今日5:00a.m起床...8點起飛
唔捨得你地成班 22號番,1210廿一號又走
Mr.C同我8月走多次:'( CPT靠你地
準備講88:'(GOD,神呀...你快D出黎打救1210喇...佢好可憐嫁...你快D命令佢開Server喇T^T你再唔打 ...
由KXT時已取代緊
我都就飛,聽日10-11點到- -,又聽88,24/25號先番,見我唔到

Re:Neverboy
你唔係核心成員加4890可能同你唔多熟

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-7-19 09:01 發表

4890 講到一走就唔再番黎 .......?

你同4890都一路順風 ! 反正 Allen 你走幾日啫 -.0

Witch 慢動作新功能 好有特色 , 無論係咪原創 , 都值得向大家推介 .

突變Mode 其實同 Mutation 有冇關 ?(例如 Hunter  ...
佢唔係話22號番咩- -

番黎啦- -
番黎時係飛機食左兩餐....kai
無啦啦要經曼谷(32度),熱到x

引用:
原帖由 kindkit0513 於 2010-7-26 14:32 發表
得cpt 9v9 玩咋??  戰役呢   好幾日
無人開咪無得玩

引用:
原帖由 kindkit0513 於 2010-7-26 23:34 發表

平時日日開...呢幾日竟然....
留意下CPT就會知團長xx..
(CPT 團版/論壇,不過都常都在論壇可看到最新)

齊齊封ac....hahahaha

引用:
原帖由 DiE_cK 於 2010-7-29 13:20 發表

我封左啦洗乜扮
唔洗扮,你以經傻仔左

引用:
原帖由 DiE_cK 於 2010-7-30 00:41 發表

我幫你地串渠個死渠頭你話我傻仔
都話咪扮醒

解封

引用:
原帖由 DevilZ-169 於 2010-8-3 15:22 發表

話說
我另一個ac都比人話宣傳論壇
我仲諗緊我邊度宣傳
pm 果度有寫

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-8-4 19:24 發表
會考完左,唔駛出國住 (有中六讀)
Server 照開住
14分讀乜野?

CPT member plz  go to CPT fourm,and watch my post
if you dont know fourm site
plz pm me or what

發新話題