發新話題

[2.0.5.0] Max United RPG Server

[Close]
佢post錯野比人禁言三日姐,唔係比人ban~

Post左其他網既link............

開左係coop02~~~~~~

一個是<心靈醫師> 另一個是<刺客>
心靈醫師的被動技是:
1.打包和救人速度增加
2.死亡後給予其他倖存下來的玩家一定血量
還有:心靈傳送--傳送到某個隊友的旁邊(每局限制次數)
隨機傳送:傳送到鼠標所指的位置(不限制次數,冷卻>1min)
然後終極絕招是:全隊全送到某個地方(整個章節就只能傳送一次)

再就是<刺客>
被動技能:
1.移動速度稍微增加
2.一定幾率秒殺boss(Tank除外)
一般技能:隱藏自身的輪廓持續一定時間(boss看不到它的輪廓 小怪也不攻擊)
再就是顯示特感的輪廓給倖存者持續一定時間
終極大絕:全部隊友隱身,並顯示BOSS的輪廓持續一定時間(這個感覺有點變態 - -#)

引用:
原帖由 sunny141p 於 2010-8-5 11:05 發表
咁其他職業係咪都有終極大絕???洗點可5可以洗埋職業架?
洗點可以洗埋職業架。其實這兩個是原作者蛋痛哥所加的,之後要係伺服觀察睇下會唔會太屈機,可能要作調整。
其他職業終極大絕應該會有的,但要考慮埋特感的新技能先,而家特感太少技能,又無購物,遲D有時間要搞埋特感技能先。

I am in school now, i will open the ser tonight at around 7:00pm.

引用:
原帖由 hung41459 於 2010-8-6 14:35 發表

我驚隻TANK打死埋MAX喎=.=
話時話我上次同地版玩過一次打幾隻魔王Tank,好正。下次可以試下玩一個模式係一次打8隻Tank,我地不停走去安全室。
P.S: 我唸會係16人COOP模式。

引用:
原帖由 sunny141p 於 2010-8-6 17:26 發表
你5好比隻tank打左上去枝燈柱掛左係到我就玩
遲D會有個心靈醫師的職業,可以舜移去救,應該唔驚掛-.-

引用:
原帖由 max仔仔 於 2010-8-6 17:30 發表
可唔可以俾5lv我
乜你成日問架-.-我驚我比得你,人人都叫我比,咁我咪好唔得閒-.-

引用:
原帖由 max仔仔 於 2010-8-6 17:47 發表
你開左場??????!
未呀,今晚先啦。

大家好,我係Max,我呢排因為學業問題而要離開一段時間,當初係講明大約一個月返黎,但因為有D特發事件,所以要再遲少少先會返黎L4D2,希望大家由我發放出的URPG SP檔改良出更好玩既URPG。
到我重出L4D2既時候,我想我會將URPG來個大改進,等我名位!
P.S.: 其實呢排等閒都會想想如何改進而家URPG既缺點同加入D新玩法,仲有提醒各位有改良我個URPG既插件高手,另一個作者蛋痛哥Update左個URPG,而有SQL Save版。

引用:
原帖由 lostinblue 於 2011-1-4 18:10 發表
Max唔好放sp檔
而家比人改cfg已經改得united rpg好廢
想問下你大約會幾時番
問下姐- -
到我重出江湖個陣會係M群通知,同埋我應該會重大更新而家個URPG。
放sp係本來想多D人可以去開發URPG,但D人如果亂改我都無計......總之我重出山後會為大家再更新個URPG,你地呢排玩其他改URPG Server時遇到D咩好同唔好既野到時可以同我講番,好既我會保留。

引用:
原帖由 lostinblue 於 2011-1-5 20:31 發表
其實呢- -
我覺得出面d ser真係改到唔好玩

呀max你可唔可以試下set到0lv唔可以洗點
雖然是我發現的bug- -
但係而家唔知點解出面全部人都識...

跟住一開始人就爆mp,唔洗搞到d人係度等mp咁
做屍既就一半或以下就可 ...
ok! 我收到,遲D會唸下點改進。

發新話題