發新話題

[轉帖] [遊戲丁丁]海龜湯 新問題在#5232

[Close]
引用:
原帖由 ★﹑殤璦 於 2011-7-29 15:20 發表
點解你會知架.....
佢會唔會睇答案?

果個新郎佢識唔識?
用咩殺?
上題唔可以答既話,兇器系唔系刀?
兇器系唔系劍?
兇器重唔重要?

婚禮的女豬腳佢識=v=?

老母唔比佢嫁個新郎..所以kill' her?

引用:
原帖由 Mamiki。 於 2011-7-29 15:30 發表
超大提示:女人和新郎本來是一對身份懸殊的情侶想要私奔。
佢老母發現左!?唔比佢走...so kill her?

引用:
原帖由 kaka123 於 2011-7-29 15:30 發表
是新郎禮金神馬的不夠,老媽不許,女子:TMD,殺

去到找新郎,這雜碎竟然那麼快找到第2個女的:TMD,再殺
TMD..果兩道..我睇左狂笑=-=

會唔會系個新郎做左某d野令個女人好嬲?

個新郎話:"我地今晚私奔..你等我電話啦"個女人系到等電話啦...點知等到聽照都無人打黎....原來系老母拎左電話卡..所以kill左老母..去搵新郎....哦!一晚就搵第二哥女人!!!?我_你啊,死啦你!

有無第四個重要人物?

引用:
原帖由 ☺MinG 於 2011-7-29 15:37 發表
我可以答麻?
= =
甘系唔得啦....我之前答左..佢地唔理我

引用:
原帖由 kaka123 於 2011-7-29 15:39 發表
笑到不行了
我都系...一想返就狂笑=-=............(kakakaka.......

引用:
原帖由 Mamiki。 於 2011-7-29 15:39 發表

不是,也不是母親假死

不對

沒有
甘點估=-=......................

女主角 假死=-=?但故事無話佢死啵..

男叫佢假死...?????????

男話我扮同XX結婚...你就假死...我會偷同佢結婚既結婚車同你私奔...你慢慢等...點知個女人等左好耐..所以佢唔假死了..走去搵新郎..點知佢控制唔到自己..傷心到殺左新郎=v=

發新話題