發新話題

呢個時辰

[Close]
其實當我返左6日全日返晒既時候

發現左 其實打機真係只係娛樂 而已

當然地屋企E家有家人養咁多位  但係都係要錢

但我會用晒時間落去間舖到 點樣一日 營業額 過千 就好了

那就天天去7J 到 都  no k ar
| LoSeR | ToM

引用:
原帖由 sT_mIzErk 於 2007-11-8 22:30 發表
其實, 團務不止 約戰 和 籌備內戰 ,

我告訴你,你未試過你不知什麼感受,一隻遊戲都要俾人話廢,在你眼中可能只是覺得佢係玩,
但當到你係當事人你就不會這樣說

其實我也蠻認同 鍵 那句,, 「玩遊戲 不追求最強, 玩來 ...
請你行開少少,唔關你既事你講咩?

你前面後理就一味睇字 字定係真實情況 為好呢?自己問自己

更話比你聽 loser 可能唔係你想像中既團 我地自己由war3認識既朋友發展下去

牛雖然我同你係 工作 打機 出黎玩既次數最多  但當我做完cafa 後

你是否改變其實真係好清清楚楚睇到 為左名聲名利 不理會當年當日當時既感情

由三年間 你真係無咩點變 一直都e笑為本  可惜今日既你 e利為本

我地兩個對你無利益 自然當左豬朋狗友

當真見到你咁 我真係幾傷心 因為唔少朋友都係你同學 識返黎

堯:教我整psp 叫左黎cafa做野既人 之一

民:玩得笑得

亮:俊俏的男子 囧

八爪魚 : 真人也見過 但唔太多記得佢了 幾年前既事 囧...

yan : 第一次出黎時 係牛既打手 我有丫森

小正 : 失蹤的人

可惜 有些只係回憶

當我再回憶cafa 的時間 什至winning 同隻牛一齊玩 真係好快樂

更重要係玩那個猜猜畫畫 真係玩咁耐 真係笑足咁耐 因為有我 這個膠人

事實上 大家都知我重感情  所以唔想失去任何朋友 係同鍵嘈之前

牛我都同你講左 鍵返黎我無所謂 你都話最起碼佢教到我野

可惜兩天後直至今日 發生咁多場 唔好話邊個引起

但這種事 遲早會發現  牛變左 係事實 沒有e前咁可愛什至趣至 什麼 .3. .w. ._. 都沒有再出現係msn上

可恨既後我 因為店舖由我一手打理 沒有時間再和大家一齊玩

但認真想講一句  我都係比較喜歡 e前既 loser ^^ 每天都係笑住去玩

什至三國那時 輸左都唔覺得太大不了..為咩?快樂而已

只有 loser load 場名 loser 名氣係好大好勁

但只係失去 完本既loser  

真係說一句 牛你真係失去左唔少野  我更 失去一隻 牛屋中 可愛的小牛

引用:
原帖由 Saghk00496 於 2007-11-8 23:03 發表
那個該死的猜猜畫畫啊......
不好嗎 太好玩了

處女嘛

引用:
原帖由 ConstancyEleven 於 2007-11-9 01:25 發表

你係咪傻架

引用:
原帖由 Arc 於 2007-11-9 22:12 發表

#20都說得很明白......
不論旁觀者還是當事人都覺得你......

下面...

重點好明顯唔係你有無道理
畢竟與你無關,亂加意見不免惹人反感。
可惜我相信比較 7.7 是你

由頭到未 你就是 死神改版也

死神是什麼 可能你唔知道

因為你還細

仲有 你既意見只係會令日反感

你所謂意見 只係你既意見  沒有包括人地既意見+感受

最後既結果 只係你唔夠客觀去睇件事

引用:
原帖由 Arc 於 2007-11-9 22:47 發表

死神?-.-..?

會說給我知道嗎?
死神也不知 真係過份

話說 死神 算係vlan 第三之世界大戰既起因

之後 ....簡略....

by 糖

good 我太好文才了 +分比我 謝謝 。

引用:
原帖由 2TheMax 於 2007-11-10 15:11 發表
ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON9ON ...
你真係on x 死神都唔知邊個

真係打得少

發新話題