發新話題

Left 4 Dead 2 特輯四篇

[Close]
整一個安全室都唔識點整戰役
希望樓主或者識mapping 既人可以教下人點整
為vlan增光

引用:
原帖由 kennyfong 於 2011-6-21 19:46 發表
http://www.mediafire.com/?3baqws7xvh1rnps
要裝多個2054版既主程式(睇番置頂)
2065好似會用唔到
可唔可以教我地點set
仲有 係咪大部份都同cs mapping 差唔多

要2054先開到架樓上

唔識set呀 set完又彈左個野出黎 關左又開返 又要再set過
有冇人幫下我

Your changes to the active configuration will no take effect until
the next time you run Hammer.   煩到想爆粗

我想整88層
話說 教埋整model 得唔得 ?

引用:
原帖由 RDiver 於 2011-6-23 20:17 發表

見大家都肯坐言起行 , 呢個帖就冇白費到 , 熟悉非官方地圖既玩家應該好明白高質素既戰役需要具備什麼條件 , 所以我建議任何有興趣參與地圖製作既大家一同組成 vLan 代表隊 -- L4D2 製圖組 , 力求製作一幅屬於 vLan  ...
有既話我樂意參與

呢家個腦實哂 唔知點整好

引用:
原帖由 kennyfong 於 2011-6-23 21:20 發表
http://www.mediafire.com/?j8yaf4ba629pi0e
開場指令: map lok survival

生存圖一張
最大既bug係電腦唔識攞槍,我搵到解決方法的話會fix
其實呢 點解D電腦唔會郁既
我試過只係整一個盒仔 D倖存者都重生到係裹面
但係唔行  打到佢地訓低都唔救

引用:
原帖由 kennyfong 於 2011-6-23 21:48 發表
你一開個map有無彈個Map is unplayable既框出嚟

有的話係因為未整nav檔(一個教電腦倖存者+感染者點行既file)
點樣整 ??
仲有 試過你個map啦
好正  幾好玩
但係係電梯頂果到會卡左係到

發新話題