發新話題

[魔獸III綜合] 本神團A-Lin粉絲會收生!!!

[Close]
引用:
原帖由 SH✖ueゞ爺 於 2012-5-26 18:57 發表
[email protected]  我入去r fd 吹水
招左你入去

引用:
原帖由 SH✖ueゞ爺 於 2012-5-26 19:27 發表
頂= = me pk了= = 岩岩 飲左奶 再 飲 金吉0檬
神手   我做不了

引用:
原帖由 SH✖ueゞ爺 於 2012-5-26 20:34 發表
jackylaw0904 你fun身?!~~~
明顯啦            .

引用:
原帖由 SH✖ueゞ爺 於 2012-5-26 20:44 發表
得10lv 上唔到團版wow~
UPLV UPLV

引用:
原帖由 SH✖ueゞ爺 於 2012-5-26 22:12 發表
= =我 2個月 先7 lv = =  你點up  
你話??== UP LV好快姐

引用:
原帖由 kkk3 於 2012-5-27 09:58 發表
點先有團版 崩潰王教我未
一般遊戲團隊: 如魔獸三正規, 魔獸三綜合, Need For Speed, Rainbow Six, 流星蝴蝶劍, FPS 團, RTS團, 等.
隊長帳號 20Lv, 團隊人數達  5人, 可在 團隊管理 升級至正式團
隊長帳號 25Lv, 團隊人數達 12人, 可在 團隊管理 申請團版 (如團隊剛成立不足一個月, 將不獲團板批准)
隊長帳號 30Lv, 團隊人數達 21人, 可在 團隊管理 升級至高級團 (必須擁有團板才能升級至高級團)

本神團無限xFate收生

引用:
原帖由 ゝ唯世 於 2012-5-27 12:41 發表

碎.星哥很毒
ED唔係叫毒

引用:
原帖由 kkk3 於 2012-5-27 13:56 發表
依d叫崩潰 係唔係?_?
死開啦=.= 你先係崩潰

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-5-27 18:41 發表
有我就以經係勁團
有我咪神團

引用:
原帖由 zTmC. 於 2012-5-27 18:55 發表
2.嚴禁係團內罵戰       太難做不了  
OKOK E加改 改做希望係團內罵戰

引用:
原帖由 zTmC. 於 2012-5-27 19:18 發表

最炮個個係alin叫人唔好炮 佢唔炮人佢會死     
alin每一場街場 一定會炮一次

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-5-27 22:03 發表

頂你咩.....踢爆我......!
笑死ME             .

此為笑料RP
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-5-28 19:50 發表
咩泥架?山王果埸?              
係 叫花文拍片    做招生片

發新話題