39 123
發新話題

(2.1.3.5/2.1.4.6) [Coop/Sur] 法頓伺服器RPG Coop01

[Close]
你平時每日幾點開ser嫁?

今日玩左陣Outpost2個圖
但係我全程都冇走過上前半邊圖打怪
全程都係最後邊個控制室度研究d制
我發現:
禁1下最右個粒H--------->獲得銀雞
禁2下最右個粒H--------->獲得近身武器
禁3下最右個粒H--------->獲得電鋸

禁1下最左個粒B--------->獲得最雞個2支機槍、2支散彈
禁2下最左個粒B--------->獲得2支狙擊
禁3下最左個粒B--------->獲得2支連射散彈
禁4下最左個粒B--------->獲得3支進階機槍
禁5下最左個粒B--------->獲得榴彈炮

一開始可以俾你禁3次任意既制(建議全部禁晒落H度,因為懶得晒錢買近武=.=)
其他中間個d制我就完全唔9知有乜用啦
因為我完全冇走過上前
不過可以估計係for中間個台既藥丸、針、藥包、電擊器、
同埋兩邊既火彈、爆彈、火筒、石油氣罐之類個d、
再加埋for開門落2層地底

仲有樣可以確定既野:
B制既上限係禁5次,其他制既上限都係禁3次
當所有所有既制都禁到上上限個時……
個Hi Hi電磁塔就會升上呢
呢個時候你會聽到有飛機聲
而你班Hi Hi就好沖入最後邊既白色吉房啦!!!(平時唔會開門既房)
個關門制係間房入面
而最Hi Hi既係一關左,係開唔返嫁,直至電磁塔縮返落去為止度門先會開

我暫時為止仲未知個"points"顯示出呢做咩
亦睇唔到有咩唔同左,淨係知會不斷咁加

中間個台上面有好似有幾個制
但完全唔知有乜用
估計係用呢設定瞬間移動個部機既
--------------------------------------------------------------------------
另外想講之前ser開過Suicide Blitz 2圖
但係係L4Dmaps down完個圖都仲係話我未係最新版本…
同埋點解有時開vs,玩完一個chapter交換攻守方個時會彈ser既?

咁個特殊效果係咩呀~~~~~?

我想建議心靈醫師既2轉有技復甦返死左既人

買電擊器>搵返條屍>仲要係電緊條bar load緊個時冇tank係隔離dum一下地搞到中斷

有時成村bot都死q晒時要搵返個玩家條屍真係好煩

係技能列表到加個購買電擊既選項<---------

呢個很好
成日兩邊list互換都幾唔方便
有試過想用技---->點知仲係買電擊器個list度---->一禁,買左藥丸…
跟手俾tank一拳KO~ˍ~

引用:
原帖由 siufai723 於 2011-8-29 23:24 發表

我搵晒近武商同投擲品同槍械商都唔見 槍械商全部賣主武 我要個把銀雞係副武 係唔係我要更新D野先見到呀

仲有我加左你MSN你好似仲未加我/我問題 因為加左你MSN方便D ...
oh man~ check it out

buy meun--->1--->2--->9--->5  $20000

引用:
原帖由 cheryl11216 於 2011-9-24 21:33 發表
你的伺服器如果想要在獨一無二的話 我有些東西可以給你 如果你不知道是甚麼東西的話我在給你看個網頁
我相信你會很驚訝
did u say anything? huh?
u may show us the website...

法法改改Suicide Blitz 2條link啦
你次次開sur+ Suicide Blitz 2場我都入唔到
次次都話我個map唔岩
但係法法你俾ge link係coop呢嫁喎 又點玩sur+呢?
前2日見你開Suicide Blitz 2場都係得1條友係入面

請問點樣係掛住係崖邊ge時候禁返落呢呀?
見過有人做到@_@

其實可以轉個方向諗諗
做唔到令屍仔或special變成隊友
咁可唔可以係一個圈ge範圍內 令佢地行過時 附着[被膽汁dum中]ge效果呢?

Flatten, you change the ser to coop01 !?
You used to set it in coop02
Thats why i cant find your ser ytd......

引用:
原帖由 katat1 於 2012-2-22 10:58 發表

不會傻
但係佢SER.....DTANK有D過份左吧???
not too strong la
u would up level ga ma~~

回復 551# 的帖子

咁即係所有技能對大小頓ge魔法護身都無效,只能靠開槍同近戰打?

引用:
原帖由 hahahaka 於 2012-2-24 19:58 發表
咁即係所有技能對大小頓ge魔法護身都無效,只能靠開槍同近戰打?
引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2012-2-24 20:33 發表
正確,
除該技能有特別註明, 如: 狙擊手的[一擊必殺] ...
慘了…唔怪得大小頓好似打極都唔死啦…

國王&瞬靈輔助加血、狂戰&狙擊主攻、仲可以加個冇咩用ge巫師出火球解吓大小頓ge冰拳…
但好多時都籌唔齊人頭被團滅orz

引用:
原帖由 a1e5k11 於 2012-2-25 00:16 發表
依家先2轉... 升lv路真係漫長
還好啦
只要你係打tank時唔死就會有exp分
覺得唔夠佢打ge咪唔好行埋去,由得d高lv去打囉
記住小心隻tank爆個時d流星雨
食tank ge exp都好快升lv ga la

39 123
發新話題