發新話題

(2.1.3.5/2.1.4.6) [Coop/Sur] 法頓伺服器RPG Coop01

[Close]

回復 567# 的帖子

e~ 個上限2147483647咁零叮ge~_~

引用:
原帖由 諾艾 於 2012-2-26 19:53 發表
場主用緊咩版本?升左2100唔見你個場
title title,
it's 2092

引用:
原帖由 諾艾 於 2012-2-26 22:32 發表
死啦=口=
咁我玩住單機先啦=3=
u can edit the file
\\Left 4 dead 2\left4dead2\steam.inf
from 2.1.0.0 to 2.0.9.2
^_^

引用:
原帖由 諾艾 於 2012-2-27 12:43 發表
3)巫師D技能好似改廢左!有幾次俾特感(Hunter/Smoker)捉自救唔到不得只…仲俾佢殺埋…而大部份都係要人地救先得,前提我以經加滿所有屬性!
火球術有個特性,正對住牆or地下放ge話會做成燃燒效果同彈開
俾hunter smoker捉左而自救唔到相信係用火球ge角度唔岩
俾hunter charger jocky捉左就向最近ge牆or腳底放火球
俾smoker捉到扯緊中途就向佢放,埋左牆就向牆放
唔好戴[唔好,停]
巫師係完勝specials ge職,同刺客一樣
仲勁過國王(解唔到smoker隔矮牆超長距捉,因隔住矮牆權仗只能放到矮牆上面)

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2012-2-28 14:58 發表
所以一切有關想改名的行動是不允許的
例如: 玩家 ABC 對我要求想將名字改為 我係ABC
我只會建議 ABC 自已開新名字(帳號), 而不會直接將 ABC 改成 我係ABC
因為這是視為轉移等級, 所以是不允許的
梗係啦,admin鬼知你ABC同我係ABC係咪同一條友呀?
陣間有無辜受害者就鬼整囉=.=

回復 582# 的帖子

WOW 法法你好勁呀!!!=3=

其實我想問法頓tank有冇被打敗過~_~?

回復 604# 的帖子

我想講…一秒格格呢個名真係好惡搞XD

好啦,認真
法法不如整一個系統
俾30屬性點俾我地任點
血上限、回血度、移速、攻速、物攻、物防、魔攻、魔抗、CD等等
每樣屬性最多點10點
咁一d職咪可以多好多花款玩囉~
淨係主教加魔抗同加回血度或者加CD都已經好唔同啦~

引用:
原帖由 wing2906 於 2012-3-16 15:52 發表
點解我個名隔離會寫住[未登入]?
你打/pwinfo set返個密碼就得嫁喇

引用:
原帖由 tree852003 於 2012-3-17 22:16 發表
太少TANK了...如果每次打完一隻TANK即再出TANK就好
打到每關最後一節咪會不停出tank囉
大家都習慣左會洗一洗tank

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2012-3-18 02:09 發表
現時的2-2轉職業已擁有這類能力
……
所以在下一次十字軍更新中將加設防最後一關洗TANK的措施
咁咪變得有種push人地用最新出ge職或者用2轉ge傾向囉
每個職無論1轉完2轉都有自己ge特色(雖然好多2轉都係1轉ge強化)
公主有掌嘴;工程師有雙衛星炮;生物專家有反傷;魔法師個冰球飛得出去
以前我都好鍾意用武士
但係佢對大小頓真係好無力
所以宜家都好少用
------------------------------------------
完全唔俾人洗tank會降低左趣味同冇左個機會俾低lv吸exp
不如set個出tank數或者time limit

引用:
原帖由 happyless 於 2012-3-18 19:00 發表
佢叫我請先移除插件..點搞
你[複製][貼上捷徑]整個捷徑出呢,係[內容][目標]最後度加[ -steam]
只用捷徑入game

回復 623# 的帖子

WOW 大小頓會越出越多 正呀

引用:
原帖由 tree852003 於 2012-3-19 20:49 發表
TANK我覺得少左D..同埋你話突變者係C職..咁即係生物專家2轉冇人職?
nonono唔係咁理解ge
冇分屍職/人職
只係突變者d技係專為玩VS而特別設計ge
玩coop時都係人人都揀得ge,d技都好好玩好好用

引用:
原帖由 wa109771 於 2012-3-23 22:10 發表
我冇哂d lv= =
千幾lv變左82
10轉變左0轉
你有冇正確地改名呀?
上面有法法真人講解wo

發新話題