發新話題

baby 9v9

[Close]

baby 9v9

無奈無左d $$
我d fd 話我知有條粉人專係夜晚用我個名去玩9v9
佢用我d $ 同9run都算la,佢仲令我無左5000exp
人家辛辛苦苦一日打得2~3hour得到ge exp ,佢同我用tk扣曬
我而ga 清清楚楚講一次(((my online time is 4:30pm~6:50pm))))
請各位大大,如果你見到條粉人係以外ge 時間入9v9,
而你又5想累全家,plz kick him :Q

引用:
原帖由 Rm1902 於 2010-6-29 12:33 AM 發表

hi,,我系S級
我都無左2皮野呢幾日
至於你話少左d exp,我林有兩個原因
首先一定唔系tk人,射夠5000槍晨早會比人kick
最可能原因系你系ser 1玩完又去ser2玩,禁你之前系ser1玩果d exp會無左架,我試過禁無左一萬ex ...
=,....,=
i know that "TK" can not lost 5000exp,but "fire" can!!! 1s+1ppl=2exp

引用:
原帖由 kennylau92 於 2010-6-28 06:25 PM 發表
收皮啦你,tk完我扮替身
so i told la,if you see "baby",you should kick him!!!!!!!!!!你5 kick 佢,我想係你ge 問題
+上,如果我 "kai run",我一定用shortcut 30~60秒到 saferoom (制都5開) =,....,=
我係有玩88,9527 都認.但都只係下午時間...(9v9 ser is opened >4:30)
summer holiday is boring .>O<.

引用:
原帖由 snipper_hk 於 2010-6-29 12:53 AM 發表
S級 very sad, i will checkcheck the exp system
Admin .>x<.
其實我5 mind 佢用"baby"去玩,佢有佢ge自由~~
但如果佢係因為$$而用人地d名(like "wtf"),
我建議你delete 左個 "儲$系統"去~~
因為我只用$30去買axe, 一場.

發新話題