發新話題

一點小澄清 + vlan小看法

[Close]
你唔好以為你講咁多野SHOW成篇字海就掩飾到用BUG呢個事實先得架

係張圖入面 我淨係見到君麻呂個名變左玩家8 由此可見 果場入面既君麻呂係有用BUG
我唔知係你定條野 反正邊個都好 你地用BUG我話BUG9 有錯?

仲有唔好以為點名我黎講就代表你岩
引用:
原帖由 ღ花少爺™ 於 2014-8-23 05:03 發表
小弟亦向多年war3地圖玩家朋友查詢
結果得知 -mm絕對可以由a方使用 之後傳給b方
如此一來 b方便在不知情情況下(被mh)

但我相信 隨便/因一己之利冤屈別人既人一定會有報應
無論現實又好遊戲世界又好
慎言和誠實都係好重要
你做緊既野就係代表既你既立場你既為人
睇你呢段 我理解到既意思都係你想講你地比人屈姐
但你地有證據嗎? 沒有
反而 人地有證據 證明你地用BUG 咁你都可以唔認?再屈人地屈你?
朋友 做左就認啦 做錯字道歉 相信一定會有人原諒你地 學你講誠實都好重要 難道你有口話人無口話自己?

引用:
原帖由 ღ花少爺™ 於 2014-8-23 05:03 發表
第三 你地人格好有問題 你地不清楚事情全部就亂講野中傷人...
難道我有講錯? 你定唔知條野唔係用BUG咩?.? BUG9

引用:
原帖由 135797 於 2014-8-23 18:38 發表
乜忍村有-rn既指令咩??   -rn係咩來???????
做乜冇啦啦打-rn...????
咁岩又會打左-rn先變做玩家8
-rn係用黎測試bug既指令 即-mm作弊菜單
當某位玩家係場入面有用過-mm入面既功能 只要輸入-rn 玩家個名就會變成玩家x
木1係玩家2 木2係玩家3 木3係玩家4 如此類推
而之前個post張圖 見到君麻呂個名變左玩家8 表示佢有用bug
綜上所述 -rn係用黎睇下某位玩家有無用bug既指令 需要該人輸入 其他人輸入係無用

而樓主呢位人兄就依然好厚顏無恥咁唔承認 呵呵

引用:
原帖由 古物.帝 於 2014-8-23 23:30 發表
容我插口
-rn係hke裡面既改名
如果冇打任何野就默認為玩家x
係呢個情況 都可以用作測試BUG用途
不過都多謝你既補充 我真係唔係咁清楚

回復 19# 的帖子

比人cap左圖有晒證據仲可以話係清白 你臉皮可以厚到去幾多尺?/.\
加上你只係話自己清白 但又無證據去支持自己 算點?  你真係以為諗住清者自清係會有用?
你而家先講叫全場打 點解你當時又唔叫全場打 而家先出黎講? 你馬後炮會唔會遲左幾日
聽隻蠍講 cap張圖果陣你白屬300幾敏 得5x殺既君可以做到? 你可能會話 供玉咪得囉 但係會供玉既應該得山中 卡西應該唔會供掛  加埋山中果幾粒玉 可以300敏? 求教

引用:
原帖由 Larry0603 於 2014-8-26 17:24 發表
你地班bb
場5係我開架wo
??
??
原來開場5係場主開
係入場既人開
咁入場既人應該叫場主 定係?

加上你地咁樣rfd講落去無意思架wo
純針對性攻擊 有咩用
手機登入開呢個ac 所以用呢個回答你班bb ...
語癌?   用左BUG仲唔認/.\

發新話題