發新話題

Chaox 在TSM獲得如此下場

[Close]
睇咁多新聞  自己打勁D好過啦   

一直睇人做夢想   永遠都唔會追得上人

打咁耐都仲係銅牌.......  我升完新AC30LV都已經金1了

留意高手唔係問題   但想自己變勁絕對唔係睇d實況高手點玩

依d唔係公式化遊戲   學佢地出裝  陣式係冇用的    我寧願你自己玩多兩場自己學下戰術同走位

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=575542&extra=page%3D5

個半月前銅4  而家先升到銅1    而且銅牌我真係合埋隻眼都可以猛升分

你幾時先升到第一呀

我只係想佢醒覺       

唔洗同我講D門面野-.-

打左個半月都只係得個銅  你點去第一  

你以為每個牌都係好似銅D人咁垃圾咩   

唔係升到銀升到金就係成績   我用兩個星期時間已經升左個30LV AC+金1  

你得咩

睇下大家既戰績  已經知大家唔同LEVEL   我金到屠人都冇難度

你係銅到都隨時比人屠   點上牌  我看不透

唔好同我講   如果遇到D正常隊友一定贏     

唔係想串你 只係想你自己自量同自省

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 ToNiGhT_ 於 2013-3-27 18:31 發表
人地都系貼個職業選手d消息出黎姐 等d人想八卦既可以八卦下
關樓主升唔升到rank咩事 再加上我唔覺2個禮拜30lv+金1有幾勁
有目標唔係問題   貼都唔係問題   但我覺得有D煩  

成日又話自己留意邊個邊個選手  又話自己會幾進步幾進步   到頭來我乜都見唔到

有自信係好事    但自信太大變成自大就唔係咁講

引用:
原帖由 ToNiGhT_ 於 2013-3-27 18:39 發表

我唔理樓主又無進步過 我只系覺得分享小小野都要比人吊 WTF?
大佬   你依個人生唔係剩係睇一個回覆下話

咁點解坐過監出黎既人搵野做   會咁難搵   唔通又WTF?

再睇清楚我D回覆   我係插緊佢    但我係想插醒佢唔好再係到發夢姐

有目標係一件好事  但都要知道自己既能力係邊
FINE我語氣重   只係想佢醒覺下姐

發新話題