發新話題

請刪帖

[Close]

請刪帖

= 請刪帖 =

Nothing more ....................................

Nothing more ...........................

未諗到點用住 ..............

引用:
原帖由 22029205 於 2010-8-6 04:15 發表
今次記得做備份啦
你知你d post幾惹火
一陣有咩事上黎又一擔心機無哂
就算無哂都唔緊要 , 版面好易整理 , 一瞬間就出現番 .

惹火 ? 古語有云 : 「樹大必招風」, 我開得帖就有哂心理準備 , 甚至被BAN . 我都唔係第一日發帖 .
引用:
原帖由 lovesikfai 於 2010-8-6 04:44 發表
有冇人開l4d1場
想玩= =
星期五 除左試幾大新圖 , 仲會開 L4D 地圖同大家回味下 , 希望到時一次過從 No Mercy 直上 Blood Harvest 吧 !

引用:
原帖由 jasonluk 於 2010-8-8 01:22 發表
我想問L4D 全部戰役係咪淨係可以玩合作模式
唔可以玩對抗模式ga??
所有都可以玩對抗 .

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2010-8-8 06:26 發表
都無人開既
因為最近發生唔少事 , 所以先暫停一切進度 .

現已恢復正常 , 並於星期日全面直擊多幅爭議性高又令大家期待既地圖 .

引用:
原帖由 whpigpig 於 2010-8-8 18:12 發表
{遊戲選項} > {視訊} > {進階設定} > {著色品質 Shader Quality} 設定為 {中} 或以上 .
好多人都唔知 Skybox 既問題 ........

最新消息 on 8/13/2010

請留意 #1

引用:
原帖由 cs12345as 於 2010-8-15 16:02 發表
不是放在MAP FOLDER?
咁Addon 整合包放在WHERE???
閣下真係文盲就睇下面 :

引用:
原帖由 hinhei999 於 2010-8-15 18:40 發表
Addon.整合包.part3.rar: CRC 失敗於 left4dead2\pak02_000.vpk,檔案損壞。
解唔到呢個檔案既...
已證實 . 你先用 115 載點 , Mediafire 有問題既部分今晚內重新上傳 .
引用:
原帖由 vodka_1995 於 2010-8-15 20:10 發表
8:25分囉 唔係開架咩
引用:
原帖由 hinhei999 於 2010-8-15 20:50 發表
開左SER未- -
點解見唔到...
我諗你地誤會左 , #1 所提及既係 8月14日當晚之安排 , 15日晚暫停取消 , 況且只俾 L4D2探險團 參與 (花生位提供) .
引用:
原帖由 kaiyu3206 於 2010-8-15 20:19 發表
我是 jeff hardy 琴晚同你地玩之後彈左機/_\之後你地好似off左ser
今晚幾時再玩
真係辛苦你囉 ! 密切留意我地既最新動態吧 !
引用:
原帖由 aesopq123 於 2010-8-15 22:14 發表
silent hill成日彈game,hang機,有咩方法解決
我已經講左好多次 ........... 爬帖啦 !

引用:
原帖由 toto345618433 於 2010-8-16 10:05 發表
因圖片有不雅成份
已刪該圖
請問不雅部分屬於咩 ?

====================================================

星期日因特殊理由取消玩 SH , 作為補償 , 出特輯之前先睹為快 .......... 「第二關宣傳攻略實錄

今次特別推POST ~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 hgc081413 於 2010-8-21 11:46 發表
L4D2探險團  e+用緊咩  20 31 OR 20 33??
一向更新至上 , 現時為 2.0.3.3 版本 .

推推先 ~~~~~~~~~~~~~~~>

發新話題