發新話題

[Left 4 Dead] [L4D2]因為係新手...所以就比人KICK

[Close]

[L4D2]因為係新手...所以就比人KICK

本人係1個叫 [36 44VS]
入到去比ADMIN KICK左1次又1次
最後重要BAN人

原因就係我玩得唔似新人
所以就要比人BAN

原來vlan d 人係感冇品
請小心Yu<--用ADMIN權力亂KICK人
唔通玩得唔似新手..就要比人冇原冇因感KICK ?

希望大家小心D
一個叫Yu
一個係場主(36danieeric)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 squall111483 於 2010-8-13 19:59 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2555032&ptid=272292][/url]
原因就係我玩得唔似新人  
我扮咩新手?
SORRY..我唔識扮牙
宜家你係邊個
你講你話我唔係新手...
點先叫唔係新手...點叫老手
你又唔係咩大人物
awp哥
你話你自己係SK GAMING啦@__@

剛剛對面不知道係唔係輸得太多
CLOSE SER

引用:
原帖由 MoRn!nG 於 2010-8-13 21:23 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2555970&ptid=272292][/url]
我係當時在場既另一個admin

樓主被kick既原因係因為新手?  可笑.
新手會做特感個陣一直企係人類目視範圍內唔作出任何攻擊動作亦唔逃走?
新手會用boomer一直同人類保持距離+故意比人類見到等人射死佢?
新手會用charg ...
我玩得好唔好
我相信唔係由你地講
係由我果邊D人講先會好似比較好D囉
重有如果我真係感樣玩的
我相信果時我果TEAM早就KICK左我啦
點解要ADMIN出手
定係有人用權力呢?

我都覺得好可笑

但你事實係我玩的時候,無原無故KICK同BAN
唔知係你唔小心定係錯手

加上我TEAM當時有個叫"HARDY"的人
不知道係唔係你D"好朋友"

佢要KICK 我...可惜KICK唔到
所以ADMIN就無原無故KICK

重有...如果你理解唔到 "輸太多close ser" 係點樣一回事
因為你唔係到囉A___A

重有...玩GAME邊一個唔係浪費時間@___@?
你本身已經浪費左好多時間
由你睇我衣個POST..係你個角度都係浪費緊自己時間
如果你覺得感浪費自己時間..不如去讀書吧啦@@
小朋友
我同你D感嫁人講野都浪費左好多時間

引用:
原帖由 iwyuyu 於 2010-8-13 21:31 發表
係呀,係我ban你既,咁又點??我ban你唔係因為你係唔係新手既問題,係你一入到黎做屍已經
係度玩野啦,重生左唔打,特登係人面前跳黎跳去,咁唔係玩野?到做人果時又係度狂笑,新手都唔會咁做啦,你當人地傻架?? 唔知係邊個冇 ...
係呀,係我ban你既,咁又點??
我相信你衣一句已經足夠了
BAN我的時候
你問左1個人叫MOUSE.B
佢係唔係你朋友

我相信你衣D感嫁ADMIN
要KICK要BAN 可以比100M個原因比對方
因為你地有權
我地衣D 新手
只好每次都比你地BAN同KICK
如果我係佢個朋友..你地衣一班垃圾一定唔會KICK
所以我先要開POST
講比其他人知你地嫁行為

不過..唉..算吧啦..你衣D感嫁人未有係入人地SER走場@@

引用:
原帖由 MoRn!nG 於 2010-8-14 01:06 發表
睇黎樓主都幾固執
我講左咁多野, 你都仲要堅持係 "無緣無故"
ser係我地開, 我地同時認為有人搞事, 然後kick人.
事情就係咁樣, 並非樓主所堅持既 "無緣無故"

你話你個隊有個叫hardy既人. sorry, 我地唔識佢.
如果樓 ...
我固執是否都唔係好關你事@@
有人搞事..真係唔知點有有人搞事啦?
如果做人笑叫有人搞事?
好多人都鐘意玩語音嫁啦
原來用左叫有人搞事?

不如你個SER下次開果時講左比人知
"入我個SER..唔好用語音.我會KICK/BAN你"
感我未唔入囉
L4D2 比得個語音人地用,原來都要比人話

熄ser冇人講有問題...不過剛剛好果時對面係感比人SM
又有個ADMIN,又剛剛好輸左好多分..感姐
如果你當時不在場..你加把口有咩用呢?

至於你話我地會入人ser走場, 亦係閣下既胡亂猜想, 亂咁搵野黎講都唔該有個譜.

我相信Yu要走場..當時有好多人都見到
HETER同晞都見到
唔知我點亂咁搵野黎講啦

引用:
原帖由 36danieleric 於 2010-8-14 02:05 發表
我係個場嘅場主......我要講返幾件事先
1.全件事我唔知情,都唔知admin做咩kick你,請唔好拉我落水
2.個Hardy同mouse b我地都唔識,我地識嘅基本上係我果team
3.冇人話你係新手,請唔好對號入座
4.玩第二章果時因為我睇到你 ...
(例如特登係人面前跳黎跳去,做人果時又係度狂笑等等)而我都有睇到,我係果個人做咩事

姐係原來做怪係唔可以跳?感HUNTER點算牙@@
姐係HUNTER係人面前跳黎跳去,就係叫做搞事@@
原來感就係要比人KICK同BAN?
嘩...你一日感未要KICK好多人囉?自己要KICK囉@@?

加上你都識講..你係做人嫁..我係做怪嫁
我玩得唔好...就要比做人果邊KICK
好似唔係好講得通@__@

好多人都鐘意玩語音嫁啦
原來用左叫有人搞事?
不如你個SER下次開果時講左比人知
"入我個SER..唔好用語音.我會KICK/BAN你"
感我未唔入囉
L4D2 比得個語音人地用,原來都要比人話
原來語音係唔用得嫁
哦....宜家明曬...

入你"36danieeric"個SER原來有3個要求:

1.用語音,比人BAN
2.可以不過會比人BAN
3.唔好得罪我地ADMIN同埸主,比人BAN

嘩..感唔知VLAN 有幾多有會入啦A___A

引用:
原帖由 傻MoUsE 於 2010-8-14 03:53 發表

-0-奇實我唔知咩事x_x only知你地嘈緊
仲有我識yu的 係你唔識我a_a
當時正正佢問左你1個問題
Yu : MoUsE.B你識唔識佢
你:我唔識佢

所以感我就比人ban
嘩...好有admin power 牙
原來衣d唔係無緣無故
我真係唔知係咩啦

引用:
原帖由 36danieleric 於 2010-8-14 15:24 發表
不如等我講番成件事嘅經過啦
當我同其他兩個admin做緊人嘅時候,
我,Yu同漣都睇到有一個玩家係我地視線範圍之內胡亂跳動(唔係一般hunter嘅跳)
所以Yu同漣佢地兩個就認為該玩家唔係嘅玩對抗
因此admin都kick左佢

我知道 ...
我,Yu同漣都睇到有一個玩家係我地視線範圍之內胡亂跳動

如果胡亂跳動就唔係玩L4D2...我真係唔係好明啦
如果我真係胡亂跳動...做怪果邊早就KICK左我啦
定係ADMIN亂KICK 人之後找個直口呢?
加上你當時都識講.你係做人...我當時做怪,
你又唔係同我一隊..因為你地係ADMIN就可以亂感KICK 人?

所以Yu同漣佢地兩個就認為該玩家唔係嘅玩對抗

認為?
我認為你都唔識做場主牙
亂感比人做ADMIN..亂感KICK 人

但係如果經常用語音(狂笑之類)令到其他人覺得煩躁咁就唔同講法

如果感易煩躁.我相信你有煩躁病
要去睇下醫生

仲有,我相信如果你得罪左我地,我地唔會就咁kick/ban你

真係...衣點我真係唔知道了
做左都唔會講比人知啦A___A

大事化小當然係想小事化無!!
但你地亂感KICK人同BAN人叫人地大事化小,
小事化無?
定係只係你怕事,要人地
大事化小呢?
明明做左D感嫁事,唔通怕比人知牙?

引用:
原帖由 36danieleric 於 2010-8-14 22:28 發表
kaka哥你夠啦,我唔想再同你討論
係,你係我地admin kick嘅
我相信如果你冇事佢地一定唔會kick你
我成件事講左出黎,我唔再作任何討論
各位vlan自己睇下誰對誰錯啦
入唔入我server玩都係你地嘅事 ...
係,你係我地admin kick嘅

感就係囉..KICK左人地就唔好講感多野啦
重要講到好似好好感...人都比你BAN

我相信如果你冇事佢地一定唔會kick你

我相信佢冇得KICK我...因為明明都唔係同一隊
點解可以KICK對面隊D人呢?
鐘意走去KICK對面D人...唔鐘意就BANE對面D人
點講都好似唔係太好囉...正正係ADMIN
要KICK要BAN,我地衣Dvlan仔有咩方法牙
只好比你衣d感嫁人亂kick同ban囉

各位vlan自己睇下誰對誰錯啦

我相信都我都知道誰對誰錯
如果唔係你地
亂kick同ban人

未唔會有D感嫁事囉

引用:
原帖由 windsang 於 2010-8-15 11:53 發表
我諗 樓主都唔想同d傻仔一齊玩

甘就唔好入佢地場玩 費事又比人kick多鍋
我相信下次有SER都要小心D A__A
NO.3

引用:
原帖由 windsang 於 2010-8-15 12:33 發表

遇到傻仔 我都會kick
最好不過啦@___@
你會唔會玩VLAN個比賽?

引用:
原帖由 windsang 於 2010-8-15 19:41 發表

都冇乜點玩L4D
返完工返黎都冇乜時間玩
你自己都講冇咩勁人-口-
講唔定你囉第1 呢A___A

引用:
原帖由 windsang 於 2010-8-15 22:10 發表

大蝦唔食細米
比賽獎勵:冠軍-vLan V.I.P會藉3個月
     亞軍-vLan V.I.P會藉2個月
     季軍-vLan V.I.P會藉1個月

都算係感掛-0-

發新話題