發新話題

SuPeR伺服器資訊(#4,#5,#6重組)

[Close]

SuPeR伺服器資訊(#4,#5,#6重組)

SuPeR伺服器資訊

#1 一般場
狀態:已開放

#2 監獄場

#3 過關場

#4 滑水場

#5 魔獸場

#6 捉迷藏場

開放時間
盡量為玩家提供24小時服務

聯絡
[email protected] [總場主]
[email protected] [場主]
[email protected] [M群]

多謝各位大大支持本ser!!

15-10-2010更新完畢,加左開伺服器時間,如無意外的話,伺服器會跟此時間表

18-10-2010更新完畢,#7 槍場正式開放,不過要加ip先入到,因為port係27021

-.-,普通槍戰加leader-.-,你食X左-.-,X=傻

23-10-2010更新完畢,附屬伺服器的資訊將會由場主SuPeR | june@_@自行發佈,因為我不清楚附屬伺服器的運作。

另外,本人的電腦懷疑受到DDOS的攻擊,令到網落使用量長期維持於高使用量的水平,導致伺服器較LAG,本人在此

道歉。我一定會找出元兇,再次提供一個良好的遊戲環境給大家!!

PS:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SuPeR團要努力呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 Bubinga 於 2010-10-23 12:39 發表
你個魔獸場整3秒後加入處死咁買重生有鬼用?
你的問題我正在處理...
===============================分隔線==================================
24-10-2010更新完畢,#7,#8,#9不再開放。因為透過IP入的人實在太少了(以#7 槍場為測試)
加上本伺服器並非WAN SERVER,在WAN伺服器列表中是看不到的,令到人流更加少。
開了幾天都沒人入,所以不再開放了。只開放#1-6。
===============================分隔線==================================
另外,#1 BM場/#4 滑水場會變為#1 GunXp槍場/#4 守城場,因為BM場不是一個長久的模式
要ADMIN/場主去整BM才會有人玩,而滑水場因為人流太少,所以被迫"關閉"。
不過我不會del #1/#4的CS  FILE,如果臨時有玩家要求開,我依然會開。
所以其實不是"關閉",而時兩個模式在一PORT。

經過今早在vlan01(vlan02人流少)測試#4 滑水場/#1 BM場,發現原來滑水/BM的人流都有很多。
所以經今早測試後,決定不用雙模式,並開回#7,#8,#9。
模式請到1#到看
=======================================分隔線===================================
#8,#9需要大家既意見,以決定模式。
可選模式如下:
守城場
GunXp槍場
跳躍場
團死場

各意見請在下面發表!!
如沒有意見,本人認為GunXp槍場/跳躍場較好!!

(已更新此post)全線伺服器會在星期一重開,模式跟番上面,希望有人加#7,#8,#9 IP入場啦,#8=GunXp槍場,#9=跳躍場
上邊兩個場已定好了!!

(此post已更新)我諗佢係話我俾ddos攻擊既事,我想話,我不會受ddos打沈的,伺服器我會照開,如果他再攻擊,我會報警的,我可以幫埋FunG你報嫁,你係咪想先??
========================================分隔線=======================================
GunXp槍場/跳躍場會盡量在今個星期內搞點並開到ser,希望到時玩家們會加ser既ip啦。

算了,我不開放#7-9了,根本就沒有人會由IP進入我的伺服器。有些人更說我的IP地址有問題,沒法加IP。(次要原因)
而且,本人也快要考試了,現在想專心溫書,不想再想關於CS的事情,這個星期內都不會開伺服器了。(最主要原因
以後就開6個伺服器吧,反正又沒有人說開伺服器一定要有槍服,而且本人不是太喜歡玩槍服。(第三主要原因)
======================================分隔線======================================
開槍服只會引起爭執,因為某些玩家太高LV(GunXp),或某些玩家槍法太厲害(一般槍戰),都會令到人誤會為外掛,
而娛樂伺服器的誤會情況剛剛與槍服的相反,只會出現一些很少事的爭執。如果要我選擇去開多三個伺服器,還是
少一點投訴,我會選擇少一點投訴,令玩家們玩得更開心。
======================================分隔線======================================
我快要考試了,在這星期不能提供娛樂給大家了,但下個星期,我會再次提供娛樂給大家

場主june@_@開c場,希望大家會玩。

伺服器宣傳片來了!!

TONY你咁勁,緊係咁講-.-
========================
得1個人係因為唔夠演員,同埋我既劇本係一個人拍一個人演
===================================================
本ser正在大量招收ADMIN,想做+M群,問團網係咩

引用:
原帖由 ooo84268426 於 2010-10-29 20:48 發表
我想做死跑 魔獸 仲有jail場admin 得唔得??
唔得,只可以做一個場,因為我一定要確保ADMIN既質素
引用:
原帖由 楓羊羊__ 於 2010-10-29 21:15 發表
我做管理員
睇黎都無咩希望
真係冇咩希望嫁,要入團先做得ADMIN,EternaL<---團
引用:
原帖由 asasas1996 於 2010-10-29 21:24 發表
要點先做到admin,我想boA_A
入左團網你就知

發新話題