發新話題

[閒聊] ○→BiG BanG←●(補充少時留意5#)韓流~WoRLD~(再小更新#5)

[Close]
張根碩你唔好呀允兒你都唔好制呀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本AC分兩人使用其中一人只會發動漫很少會回覆只在動漫區回覆

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2012-4-17 17:44 發表
以下消息轉至韓星網

IU 將於 5月回歸韓國歌壇

現為日本巡回,韓國巡回《REAL FANTASY》及製作新MV 而努力...(期待)

(ps.樓下有IU 單獨演唱會宣傳海報)

SM公司推出I AM: SMTOWN LIVE WORLD TOUR in Madison Square ...
允寶電死我喇
之前都諗住放尼張
但係見係BB個POST-.-

引用:
原帖由 Win 於 2012-4-17 21:13 發表
聽日咩日子?
SICA姐姐生日嘛

引用:
原帖由 SNSD♥泰妍 於 2012-4-17 21:17 發表
差大約三個鐘西卡姐姐就生日lu
倒數中
哈哈
我要搵定句韓文既生日快樂先得@@

引用:
原帖由 Win 於 2012-4-17 21:17 發表
GD快而準
哈哈
我D FD中意SICA
係咁同我洗腦
就尼生日喇就尼生日喇

引用:
原帖由 ☆1.29 於 2012-4-17 21:22 發表
咁你中唔中意先
我就最愛啦
都中意
不過最愛都係允寶

引用:
原帖由 V.I.P勝利 於 2012-4-17 21:23 發表
西卡姐姐就黎生日啦
快d12點
到時同佢講
生日粗卡hum mi da

제시카,생일 축하합니다
http://kpopn.com/2012/04/17/117874/
sica姐姐生日快樂

有人話BIGBANG 10月黎香港開演唱會
未證實消息

引用:
原帖由 Win 於 2012-4-19 18:54 發表
真係OH!MY GODblCIZHhVA9U&context=C40c055eADvjVQa1PpcFNgy5kxZ7aZ9l1nmWrt2XPhE3VRI-3jalo%3D
搞咩呀=.=
咩團尼
隻歌麻麻地  D衫唔好睇-.-

引用:
原帖由 Win 於 2012-4-19 20:07 發表
幾好聽

GIRS DAY

個女仔超勁  頭轉地
我覺得真係麻麻地0,0

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2012-4-19 20:19 發表
證實左
亞洲巡迴
幾多號唔記得
可以比個證實網我嗎???

引用:
原帖由 食硬少時飯 於 2012-4-19 20:21 發表
有無人去BIGBANG CONCERT 咁?
睇下非貴唔貴啦
唔貴會去

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2012-4-19 20:36 發表
突然搵唔返..
不過應該都係真的
你是在哪個網找到的???

SONE給SICA生日的祝福

發新話題