37 123
發新話題

[完成] 聯賽: ._. vs 星海

[Close]
引用:
原帖由 SMu. 於 2010-11-7 13:05 發表

得星期6 5點唔打得 其他時間都得...咁你要星期6 我咪比3點同9點 你大可以星期日先打
問緊你
咁樣就叫時間就我地嗎
你係咪答題能力有問題呀??
時間就我地 就要俾時間我地簡????
24小時 時間就我地 就俾3點同9點

引用:
原帖由 SMu. 於 2010-11-7 13:07 發表
都係果句 等admin來算 off先88
逃避問題 不是正確的做法

引用:
原帖由 silly_sm 於 2010-11-7 15:22 發表
對面嘈咩呢 就算打  你地都係系到柒架姐
有咩分別 真係單眼玩都win你啦 計分第一 算乜_??
打都未打 就話人係度柒 gd

引用:
原帖由 silly_sm 於 2010-11-7 15:32 發表
係啦 睇你d影片都知你地咩料 柒下柒下狂操計分就自以為很強 心諗:你咩料阿..
ps:我係串 但係建基於我實力
原來狂操計分就以為很強
你e個論點好惦啵 係你自已vlan團唔夠人所以無得打計分 酸葡萄?
仲有 唔該你清楚 E+既._. 打聯賽果5個人 無一個係之前E個團打計分既人
唔知頭唔知路唔好亂吹 睇影片就知我實力 你睇過我係影片度有份打咩
唔係係度吹啦^___^ 咁吹得 返你既GGX 啦

吹到建基於你實力俾你羅埋信6冠軍又點  網絡英雄><? 做人態度做到咁
仲要爆哂粗

引用:
原帖由 SMu. 於 2010-11-7 17:29 發表
對面點啊 E加/今晚打唔打得??
今晚太趕
聽日 邊個時段可以應戰

引用:
原帖由 Misuki 於 2010-11-7 19:28 發表
說話並唔係咁講,

雖然我同星海都有少少怨恨 (星海自己知)

但客觀d講就係

星海方提出 "可唔可以而家打"

既然沒準備好, 就如所講 "未約實", 大可以約其他時間.

而不是未準備好的情況下接受了 "而家打"

當然,  ...
本團只是執著於 一開始 我團誠懇問星海團哪個時段可以應戰 星海便以時間就我地來回答 
我團再三問清楚邊個時間是確實可以應戰 星海團的hang_@@卻已文盲回覆來挑釁。
最後卻是星海團俾時間 要我地就返轉頭 E個同開頭話時間就我地既回答 根本就是兩回事。
明知唔係段段時間都可以應戰 就一早要講清楚 唔係到我地講邊段時間可以應戰 佢地就拒絕。
此POST第一頁有証據

引用:
原帖由 SMu. 於 2010-11-7 20:30 發表
7點ok? :) :) :)
食飯時間 不太好
9點可以未

37 123
發新話題