發新話題

[閒聊] 個人感受文抒發 4年的vlan生涯 ( 肥老大關帖THX)

[Close]
終極抽水王.Sakel
      REMEMBER我知你得。。你仲好好人。。送過500$比我我一世都會記得你!!

我仲係到比心機200分中!!             `

REMEMBER幾時送多500比我!!                       

不過真係好好睇                              

唔知幾時先有。。多500                  

睇左啦。。不過我都係講笑!!                      `

引用:
原帖由 肥料森 於 2011-8-9 18:06 發表
我返完暑期工can考團?

我似為到要入的團隊  琛仔再次上水
肥料借錢!!            `

引用:
原帖由 肥料森 於 2011-8-9 18:42 發表

幾錢呀做咩事 mp
講下笑。。到時我冇200分說借無小小錢               

引用:
原帖由 肥料森 於 2011-8-9 18:47 發表

好我冇所謂~只要唔過1萬我就會借
我最多都係借你500。。點會1萬

引用:
原帖由 JustForYou 於 2011-8-9 18:50 發表
話咁快就96分
算慢。。3日冇比心機做          `

我100分了你地睇下                                

如果我30LV入到你地團嗎                           

引用:
原帖由 SaKuRa︱S 於 2011-8-9 21:06 發表
點可以吾支持
我20lv但入團點算
人情吧。。                                       

引用:
原帖由 紀敏 於 2011-8-10 22:15 發表

終於抽出時間看你這一則文章
或許會有一些人仍然不認同你
但我相信你繼續加油一定會得到其他人的賞識

以下內容字字肺腑
不要怪我直接評擊

先論這段時間的相處
你給我的第一印象:相信很快會解僱的刷鞋仔

在見習初 ...
我真係冇機會加分。。我仲想作!!           `

引用:
原帖由 愛影。揚仔 於 2011-8-10 22:25 發表

笑了..嘻
別怪我說穿揚仔
最初設立動/漫發佈區的時候
有給他指示要嚴格審核內容才可以加分
前期他是有乖乖實行 後期是沒有繼續  

發新話題