發新話題

借問鈴木秀二

[Close]
引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-8-18 19:10 發表

叫番我星崎大佬,唔得的嗎,問題未解決LO
但系我覺得你令仔
但系又帶眼鏡
咁咪四眼令仔
做乜要叫你星崎大佬先
讚你令仔仲好啦 系咪先
何況我真系去過自貼區睇你d相wo
ˋ愛情不過是一場謀殺時間的遊戲:)
  ﹡林詠琛 - 聲之記憶ˇ      

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-8-18 19:11 發表
你張自拍照在邊 POST 上自貼圖,等我叫你第三個名
你都好難搵到嫁wo
我1向吾會擺相上網
除左fb msn
四眼令仔

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-8-18 19:15 發表
你比你facebook我看下LO
媽媽話吾可以亂咁俾自己個人資料陌生人

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-8-18 19:19 發表
媽媽講你又信,阿媽叫你唔好打機你又打
我媽媽冇話吾好打機.four eyes handsome boy你又估錯左

媽媽話只要我努力工作 放工番黎 有適當既娛樂系應該

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-8-18 19:20 發表

facebook 有得設定只有朋友歡看,我明白LA 一定係同智力掛歐
例子一:

突然有條四眼令仔系街度問我

你fb系乜 我無理由俾佢 雖然佢幾令仔 仲要四眼 有讀書人feel

跟住俾左佢 再同佢講 我設定左只可以朋友觀看嫁?

都吾合邏輯 系咪先?

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-8-18 19:23 發表
你FACEBOOK 頭像姐
比我看下姐,都有問題咩
你愈想睇 我愈吾俾你睇

媽媽教我 溝仔系咁樣溝嫁 要吊住佢d癮
如果吾系 俾佢得到左 佢就吾會珍惜

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-8-18 19:26 發表
你基的??
大家都知道我同小飛有非比尋常既關系
我特別對d四眼令仔鍾情
小飛都系四眼嫁 不過冇你咁令仔

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-8-18 19:28 發表
WOW SORRY 我E家先知
你小心d呀
four eyes handsome boy

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-8-18 19:28 發表

係咩先,講清楚好D WO
我地到適當既時間就會話你知

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-8-18 19:30 發表

我要打999,有人恐嚇我
我會跟蹤你..之後.. 四眼令仔

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-8-18 19:32 發表

都係罪來
系vlan論壇跟蹤你.......都系罪嗎?
難道我鍾情四眼令仔有什麼不對嗎?

引用:
原帖由 ˇDrunKard℡- 於 2012-8-18 19:34 發表

你絕對系一名鍾情於五眼令仔既人
睇我同小飛關系就知啦

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-8-18 19:36 發表
係網上犯罪
吾信 就好似玩online game咁
你追住一條友行 佢去邊你行到去邊 吾通系罪?

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-8-18 19:38 發表
比我會離線 蘇妖的行為來的
咁當你玩絕信..5隻英雄1齊行個陣..前後腳咁行..咁點算?
吾通你即刻離線(即走場) ?
你玩絕信都會造成英跟英行既動作嫁啵..
就算你吾跟英行..你夠膽話你1開始吾會跟住d織田軍/聯合軍兵仔行?

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-8-18 19:40 發表
你講ONLINE,沒LALA 講信長,你有問題的??
咁我地系討論緊喱個
網絡上跟蹤問題
吾通 玩絕信 當英雄跟住其他英雄行 吾系網絡上既跟蹤?
online game只系其中一個例子姐
仲有好多例子既

發新話題