37 123
發新話題

大家好 小小分享

[Close]
引用:
原帖由 x_XD 於 2012-8-3 19:31 發表
佢叫既係隊友
咁你地"U軍"果條友吾鐘意咪吾好出兵囉
無人叫佢係到串
撻自己朵?U軍?!
叫人返去挽正信?
玩下絕信都吾得?
你地班人訓醒味

開頭以為HG係理性.

係依個貼完全睇吾出

我知道

人以群分

難怪 霸主 敗類何 ...
請問 你有rp嗎?你知道全部嗎?
只靠文字 我相信不能盡錄 櫻亦可以話系佢嘈先
有rp先有證據 你冇睇過rp 亦冇在場
你又知件事發展系點?
未知你已經加定把口 仲要連續幾個人?
乜你俾人抽水 你吾會出聲?
嘩 大團 我吾系理性架 吾好話我理性呀
不過我地俾人抽水 我實出黎幫嫁咋
如果有rp 我都想睇下 究竟系邊個嘈先
我就吾清楚事件全部啦 我就知呀強團話我地廢團姐
我冇評論過有關佢地既罵戰

ˋ愛情不過是一場謀殺時間的遊戲:)
  ﹡林詠琛 - 聲之記憶ˇ      

真系吾知以為有rp 有證據 含血噴人 仲要加埋幾條友黎抽水
笑料大團
你有證據就拎出黎 我都想睇邊個嘈先

真系吾知以為我亂咁話人呀 理性?我絕對有既
不過系俾人抽水之後 我吾需要同你講乜野理性
相反我吾知你地班人訓醒未 呀大團 強團
冇rp 單靠文字 判斷條友講既野就系事實?
吾駛證據嫁?吾駛rp嫁?
嘩我家陣先知呀 豬扒 剩系抽水

引用:
原帖由 享受悲傷 於 2012-8-3 19:40 發表
入黎勸交咪好,何必話人畜生
e 乜我地俾你d所謂團員 抽水 吾出得聲
我家陣先知

引用:
原帖由 享受悲傷 於 2012-8-3 19:42 發表
冇話唔出得聲
只不過話人畜生也不太好了吧
如果你咁得閒理我地 我相信你花時間管教下你d團員比較好

引用:
原帖由 翠皮大人 於 2012-8-3 19:45 發表

你有冇睇勁爆d post怎麼又是尼句阿
啦 你又吾可以拉埋勁爆d野黎講
雖然勁爆都系講緊同1點 不過始終系人地既事

引用:
原帖由 x_XD 於 2012-8-3 19:48 發表
咁咪又係對人吾對事

唯有等版主做野
我又吾覺你有乜野證據 有rp可以拎出黎證明
只靠文字 你地喱堆咁既人可以走出黎加把口抽水
抽都抽好d 抽抽下 自己鍾個頭落屎坑都有既

37 123
發新話題