發新話題

[閒聊] ♪♪ ツ♥ 男人一旦知道自己的魅力 就不會安份

[Close]
引用:
原帖由 -★祺儿 於 2011-12-29 01:04 發表

講出黎比人笑
細過你
會5會~
講la~~

乖la~~
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

引用:
原帖由 -★祺儿 於 2011-12-29 01:13 發表

2005年
今年6歲
我2011-11-11號><
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

引用:
原帖由 超人B-) 於 2011-12-29 01:13 發表

傻豬. 您好KAI啊~~~
呢隻豬都系您^3^!
做咩學我用^3^啊--...

引用:
原帖由 ★凍檸茶 於 2011-12-29 01:26 發表
點解要瞓先睇得
驚你用黎打j

回復 2824# 的帖子

講下笑ja        ^3^

5好笑咩

引用:
原帖由 ★凍檸茶 於 2011-12-29 01:32 發表
我從來唔打。

唔好睇到我咁

假到

頌恩你信5信

引用:
原帖由 超人B-) 於 2011-12-29 01:32 發表

好好笑啊您好好創意><!
更係la
8D恩^3^

只能說我輸了~~

也許是你怕了~~

引用:
原帖由 超人B-) 於 2011-12-29 01:41 發表

志剛我吾信啊!
haha

引用:
原帖由 超人B-) 於 2011-12-29 01:40 發表

傻豬剛?????
魚. 又叫我

除左你仲有邊個8D>.< /

回復 2840# 的帖子

LCKBB就有^3^

我訓教LA

聽日溫書>.< /
BYEBYE
5好MISS ME

引用:
原帖由 超人B-) 於 2011-12-29 01:51 發表

好難啊吾missyouxddd
好啦好啦. 早抖啦:-p
早晨><

引用:
原帖由 食硬少時飯 於 2011-12-29 10:20 發表
點會MISS 志龍帥哥--
MISS係掛住

火星

比人洛台LA
話哂人地鼎鼎大名 3劍俠

自拍區版主

我自拍係咪有分加><

引用:
原帖由 超人B-) 於 2011-12-30 00:52 發表

有認證咪有分囉>
錦煩= =

字7  ><

你影我咪得lo           

發新話題