發新話題

[轉帖] [遊戲丁丁]海龜湯 新問題在#5232

[Close]
引用:
原帖由 kaka123 於 2011-7-29 13:14 發表
紅字正確
錦姐係B知道左所以入左搵佢
但又出吾返去唯有又1齊

我個原因都岩架
不過吾知係1個本身死左姐
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

越黎越難了
我開始覺得個答案係FF到不得了
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

引用:
原帖由 lijiaming123 於 2011-7-29 13:23 發表
神Ming重組3:
B一早死左..A系佢好朋友(情侶啦差唔多)..A打算搵一個好靚既地方埋左佢..所以佢發現左果個森林..
佢將B擺落個坑到..因為佢好愛B..佢為情尋死(佢暗戀B)..所以佢自殺左..用繩綁住石頭..將繩摔出去..回力殺 ...
係差B自殺原因

引用:
原帖由 Mamiki。 於 2011-7-29 13:31 發表
A和B一起去森林暗示了A是帶著已經死掉的B一起去森林的
他爲什麽要帶著B一起是重點
慘情既又吾可以話A殺左B

引用:
原帖由 R_2 於 2011-7-29 13:36 發表
唔會係因為 2個是好兄弟 不能同年同月同日生 但願同年同月同日死
所以a自殺!?
中國古代小說咩

引用:
原帖由 lijiaming123 於 2011-7-29 13:38 發表
我知啦....因為A唔可以帶B去指定地方埋佢....佢覺到內疚..所以自殺
因為咩事先係重點

引用:
原帖由 kaka123 於 2011-7-29 13:45 發表
恩.........正解吧算是
太天馬行空了吧

最後既死法重要嗎?

吾通係耳仔

引用:
原帖由 Mamiki。 於 2011-7-29 14:09 發表

不是,他的耳朵不是螺旋狀
佢見到人地個耳仔螺旋狀

比人秒殺
下一題吧

引用:
原帖由 Mamiki。 於 2011-7-29 14:12 發表

QUQ我還是猜好了
又多個人搶湯飲
我見識到自己你1個答對1題

恐怖還是不玩
琴晚比風聲嚇到喔

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2011-7-29 14:21 發表

感覺似之前d故仔
話男女朋友趺落海
男仔曾經有一次機會可以救女仔
但係捉到長髮 誤以為係海草 所以放手
最後男仔因為咁 傷心過度跳海一齊死
我個FD都問過我依條

因為他以喜歡五塊錢聞名

發新話題